Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

12 Ноември 09, 23:21 / Автор: AMEXIM Co.& ИНФОРМКОНСУЛТ
НАПРАВИ САМ - За себе си и другите
Преди повече от четвърт век в публичното пространство беше лансирана Програмата “Направи сам”. С променлив успех тя намираше своите почитатели и привърженици. Отчитайки състоянието на държавата ...
Преди повече от четвърт век в публичното пространство беше лансирана Програмата “Направи сам”. С променлив успех тя намираше своите почитатели и привърженици.

Отчитайки състоянието на държавата, механизмите за финансиране, възможностите на днешните комуникационни възможности и тенденциите за икономическото състоянието в следващите години, AMEXIM Co. & INFORMCONSULT решиха да стартират собствен проект – “Направи сам – за себе си и за другите”.

Базовата му визия е, че това което е нужно на един човек, със сигурност е нужно и на други.

Проектът има три основни направления:

- предоставяне на информация за стоки, в т.ч. технологична и конструкторска документация, чието внедряване в производство отговаря на няколко основни критерия: достатъчност на ограничена квалификация на потенциалния производител; ограничена необходимост от помощен персонал; малки по площ производствени помещения, минимални разходи за машини, съоръжения и материали; технологична и конструкторска документация за машини и съоръжения – собствено производство при използването и адаптирането на готови елементи, възли и детайли; ограничени от енергийни разходи, в т.ч. използване на съществуващото в дома монофазно електрозахранване.

- извършване на проучвателски работи, в обхвата на първото направление от проекта, за стоки, към които има заявен производствено-внедрителски интерес и които до момента не са включени в офертите, които са елемент от него;

- предоставяне на възможност за улесняване реализацията на произвежданите продукти, чрез осигуряване на информационна среда.

Проектът “Направи сам – за себе си и за другите” е отворен за всички, без каквито и да са ограничения, които виждат себе си като потенциални производители, а също и за тези, които желаят да предложат за включване в базата данни, свои стоки отговарящи на критериите описани по-горе.

За повече информация посетете: www.make-it-for-me.info и www.ads-for-free.net

За Контакти:AMEXIM Co.& ИНФОРМКОНСУЛТ
E-Mail: amexim1@aol.com

Източник:
http://www.pressandmediacenter.net/make_own.html

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6292