Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
13 Ноември 09, 14:18 / Автор: Viveka Positive Communications
Varna Connects събира водещи мениджъри от Варна и региона
Темата на събитието, организирано от Colliers International и Adecco, е „Управление на промяната”
12 ноември 2009 г.

Над 200 водещи мениджъри от Варна и региона ще обсъдят темата „Управление на промяната” в рамките на събитието Varna Connects, което ще се състои на 17 ноември 2009 г. в Морската столица. Проявата, организирана от Colliers International и Adecco България, е продължение на инициативата Colliers Connects, започнала по-рано тази година. Специален гост на Varna Connects ще бъде консултантската компания Deloitte Bulgaria.

В рамките на събитието всяка от трите консултантски компании ще представи своята визия за управление на промяната, изхождайки от сферата, в която специализира, натрупаните познания и опит. Deloitte Bulgaria ще се фокусират върху предизвикателствата пред компаниите във времена на промяна. Adecco България ще представят възможностите, които моментите на промяна предоставят в сферата на управлението на процеси и човешките ресурси, а Colliers International ще обърнат внимание на потенциала за подобряване на ефективността на компаниите чрез оптимизация на офис пространството.

До момента събитието, което се организира ексклузивно във Варна, е привлякло над 350 представители на български и международни компании. Стремежът на организаторите е да съдействат за развитието на бизнес климата в града, обединявайки професионалната общност около конкретна идея.

За Colliers International:

Colliers International е сдружение между независими компании за недвижими имоти със самостоятелно управление. В световен мащаб Colliers притежава 294 офиса в 61 страни и разполага с над 12,700 висококвалифицирани професионалисти. Компанията управлява имоти с обща площ от 102 млн. кв.м.

В България компанията работи от 1991 година и е безспорен лидер на пазара на услуги в областта на недвижимите имоти. Понастоящем Colliers International в България представлява някои от най-иновативните и професионално планирани проекти във всички сегменти на пазара, включително офиси и бизнес паркове, търговски, логистични и индустриални площи, жилищни и ваканционни имоти.

За Adecco Bulgaria:

Adecco S.А. е глобална Fortune 500 компания и световен лидер в решенията за работна сила. Adecco свързва над 500,000 сътрудници с бизнес клиенти всеки ден чрез своята мрежа с над 34,000 служители и 6,600 офиси в над 70 страни и територии по света. Регистрирана в Швейцария и управлявана от мултинационален екип с познания в световните пазари, Adecco предоставя несравним обхват от гъвкаво управление на персонала и ресурси в кариерата на корпоративни клиенти и квалифицирани сътрудници.

В България, компанията е представена от 2005 година с основни дейности професионални консултантски услуги при подбор на персонал, управление на процеси и наемане на персонал на временна заетост. Клиенти на Adecco България са най-големите компании на пазара, предлагащи различни продукти и услуги в IT сферата, Финанси, Фармация,Туризъм и други.

За допълнителна информация:

Андреана Станкова, PR експерт, Viveka Positive Communications, + 359 2 980 45 87,

+ 359 896 665 676

Мая Клевцова, маркетинг консултант, Colliers International, + 359 2 976 9 976 

Източник:
Viveka Positive Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1141