Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Туризъм

Вземи в gLOG
13 Ноември 09, 18:23 / Автор: Илиян Иванов, Българско круиз общество
Най-големият и революционен круиз лайнер в света, Oasis of the Seas, акостира на пристанището във Форт Лодърдейл, Флорида
Това плаващо чудо на архитектурата се простира на 16 палуби с общ тонаж 225282 т., капацитет 5400 пасажера на двойна заетост и 2700 каюти.
12.11.2009 г.
Българско круиз общество

След почти шест години строителство и подготовка, американската круиз компания Royal Caribbean International гордо представи най-новото попълнение в своя флот – революционния круиз лайнер Oasis of the Seas. Това плаващо чудо на архитектурата се простира на 16 палуби с общ тонаж 225282 т., капацитет 5400 пасажера на двойна заетост и 2700 каюти. След като на 30 октомври лайнерът потегли от финландското пристанище Турку, утре (петък 13 ноември) след 14 дневно плаване акостира в Порт Евърглейдс, Флорида. 

Круиз линията, която направи революция в индустрията с атракции като сърф стимулатор, ледена пързалка, джакузита на конзоли, стени за скално катерене и “Royal Promenade” – развлекателна алея, простираща се почти по цялата дъжина на кораба, днес е готова да представи пред света и съвсем новите атракции и инженерни чудеса на борда на Oasis of the Seas. Върховният израз на въображението и иновативността на Royal Caribbean, корабът Oasis of the Seas, представя уникалните за индустрията новости, като например концепцията за тематичните квартали, даваща възможност на пасажерите да търсят подходящи преживявания въз основа на техния личен стил, предпочитания и настроения. В рамките на тези седем “квартала” – “Central Park”, “Boardwalk”, “Royal Promende”, “Pool and Sports Zone”, “Vitality at Sea Spa and Fitness Center”, “Entertainment Place” и “Youth Zone” – са включени необичайни елементи като: първият парк сред морето; вълнуващата “zip line”, по която се спускате от най-високата палуба по диагонал на кораба; открит атриум; оригинална, изработена от дърво въртележка; 28 мезонета градски-стил с френски прозорец; воден амфитеатър – наречен “AquaTheater”, който през деня е басейн, а вечер се превръща в ослепителен театър насред океана както и редица епикурейски новости, които дават възможност на гостите за нови кулинарни изживявания всеки ден от круиз ваканцията. 

Официалната церемония по кръщаването на Oasis of the Seas ще се проведе на 30 ноември като част от тържеството по повод представянето му пред света. Тогава ще бъдат събрани средства в полза на “Make-A-Wish Foundation” – организация с нестопанска цел, която ще осъществи желанията на деца с рискови за живота заболявания. Билетите за това запомнящо се събитие започват от 750$ на човек, а гостите, които желаят да продължат приключението на борда на кораба ще получат изключителна промоционална цена, започваща от 650 $ на човек за 4-дневен круиз до частния курорт на компанията – Лабади (Хаити), отплаващ още на следващата сутрин – 1 декември.

Резервации могат все още да се направят и за първото официално отплаване на Oasis of the Seas, което ще бъде на 5 декември 2009. То ще включва изключителна развлекателна програма и подаръци за гостите по повод това единствено по рода си събитие.

Илиян Иванов
Акредитиран круиз експерт
Българско круиз общество
02/422-41-41
www.Cruise.Bg

Източник:
www.Cruise.Bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5288