Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
16 Ноември 09, 13:59 / Автор: PR Agency Crossroads България
Алое Ко предлага оптимизирана инсталация на ERP система за дистрибуторски фирми
Предложението включва по-бързо и ценово достъпно внедряване на стартовата версия на системата EnterpriseOne, както и редица допълнения, улесняващи търговската дейност.
Фирма Алое Ко (http://erp.bg/) предложи на българския пазар оптимизирано внедряване на своята ERP система EnterpriseOne, специално за търговски компании, включително дистрибутори, мобилни търговци и ритейл вериги. Опцията важи както за малки, така и за средни фирми. Тя включва по-бърза и ценово достъпна инсталация на стартовата база, влкючително всички важни за търговската дейност функционалности, както и редица допълнения, насочени към повишаване на продажбите, запазване на взаимоотношенията с клиентите и подобряването на логистиката. Предложението включва предварителна настройка на схема за връзка със системите за продажба, включително директните продажби, възможност за поръчкови продажби, мобилна търговия (връзка с решението MobileSeller на Алое Ко), ритейл дейности, възможност за получаване на онлайн поръчки от вериги. Освен това в базовата инсталация са включени предварително настроена схема за маршрутизация на експедицията, схема за следене на статуса на плащанията и категоризиране на закъсненията, както и предварително настроени схеми за осчетоводяване, покриващи всички изисквания, свързани със счетоводството. 

„През последните месеци дистрибуторският сегмент се развива с бързи темпове, въпреки рецесията, свидетели сме на стъпването на още няколко чуждестранни ритейл вериги, което активизира и дистрибуторите на бързооборотни стоки. Появата на нови играчи, както и силните позиции на опериращите до този момент компании засилват конкуренцията в сектора, при това в условията на криза. Фирмите се нуждаят от всяко допълнително конкурентно предимство и нашата цел е да им предложим няколко добри възможности за повишаване на тяхната конкурентоспособност“ - обяснява Иван Аржентински, управител на фирма Алое Ко - „Опитът ни от внедряване на ERP системи в различни по големина търговски фирми, ни позволява да обобщим най-често срещаните нужди и да ги подготвим предварително в системата. Хубаво е също, че успяхме да го направим при намаляване на времето за инсталация, както и при съществена редукция в цената на внедряването.“ 

Оптимизиране на продажбите

EnterpriseOne включва богата CRM функционалност, която позволява значително оптимизиране работата на търговските служители. CRM (Customers Relationships Management) представялва клас софтуерни решения за бизнеса, насочен към управление на взаимоотношенията с клиентите. Интегрираната в EnterpriseOne CRM система включва богати възможности за проследяване и контрол на дейността на търговците, включително назначаване на задачи, срещи, посещения, въпросници, запитвания от клиенти, вписване на потенциалните сделки, оферти, както и резултатни продажби. Освен това на разположение на търговските служители са вграденият фирмен календар на събитията и картон на клиента, който интегрира нефинансова и финансова информация - задачи, срещи, запитвания, данни за продажби, фактури и плащания. Алое Ко предлага тези функционалности и отделно, като част от решението EnterpriseOne CRM.

По-добра логистика

Управлението на логистиката е решаващо за постигането на баланс между поддържането на наличности, които да отговорят във всеки момент на нуждите на клиента и същевременно предотвратяване на дългото застояване на стоки в складовете. „Освен стандартните функции, модул „Логистика“ на EnterpriseOne включва някои услуги с добавена стойност, като например възможност за следене в реално време както на текущите наличности, така и на т.нар. ATP (Свободни за обещаване). Освен това системата има вградена функция DRP (Планиране на дистрибуцията), която позволява да се следи наличността във всички складове. Управлението на склада включва складови места, както и специален модул за максимално автоматизиране на работата с баркод четци“ - добавя Аржентински. 

Лесна употреба, оптимизирана за търговска дейност

С EnterpriseOne се работи свободно през Интернет, като системата интегрира в реално време дейността на офис служителите, мобилните търговци, магазините и складовете. Красивият и гъвкав интерфейс дава възможност за детайлно настройване на изгледа на всяка форма, включително показването и скриване на „панели” и полета, задаването на задължителни полета, както и полета през които се преминава с Enter. Друго предимство на EnterpriseOne е възможността за таблично и графично представяне на документния модел на фирмата, с големи възможности за персонализация, според конкретните желания на клиента. Системата се администрира лесно, а повечето дейности, като актуализация и архивиране стават автоматично. Повече информация за предимствата на EnterpriseOne е достъпна тук: http://erp.bg/. Отчитайки трудностите, които много компании имат в настоящия момент, фирма Алое Ко предлага EnterpriseOne и на изплащане, позволявайки клиентите да започнат да печелят от използването на ERP системата още преди да са си платили за нея.

Повече за EnterpriseOne

EnterpriseOne е една от първите български системи за управление на бизнеса от клас ERP. Тя включва управлението на всички бизнес процеси в една стопанска организация – от маркетинга и продажбите, през производството, складовото стопанство и снабдяването, до счетоводството и финансовата отчетност. Версията EnterpriseOne Small Business Edition е съобразена с нуждите на една малка или средна компания и работи върху безплатно издание на SQL Server 2005 – Express или върху Workgroup. По отношение на функционалностите системата се конкурира успешно не само с други български продукти от този клас, но и с тези на големите чуждестранни разработчици, добавяйки към автоматизацията на бизнес процесите и мощни средства за анализ. EnterpriseOne се характеризира с наличието на единна база данни, общи правила и процедури, функционална всеобхватност на процесите, гъвкава реакция при промени и информационна свързаност на всички специалисти в компанията.

Повече за Алое Ко

Алое Ко е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 16 годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива продукти. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите хранително – вкусова промишленост, текстил, печатарска индустрия, хардуерна индустрия, строителство и строителни материали, търговия, недвижими имоти, застраховане, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В Алое Ко работят 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria, Konsultirai.me

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5678