Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
17 Ноември 09, 09:14 / Автор: АССИСТ ЕООД
Иновативно решение, което осигурява по-сигурна евакуация на сгради с голям човекопоток, представено в България от шведската фирма Besam
Дистрибуторите на автоматични врати се запознаха с новите предложения на лидера в Европа, благодарение на българския партньор на компанията « АССИСТ» ЕООД – София.
На 12.11.2009 година фирма АССИСТ ЕООД, съвместно с шведския си партньор BESAM ASSA-ABLOY, проведоха семинар-обучение за автоматичните врати Besam. Семинарът се състоя в хотел „Банкя палас”. служители, дистрибутори на фирмата, производители на дограма и фасади, строителни организации и инвеститори. 

Освен традиционната продуктова гама, на семинара беше представен новия модел въртяща врата Besam Revolving Door - RD3L, с диаметър 5,4 м и 6,2 м. Новото предложение на Besam е от гамата на големите трикрили въртящи врати, която предоставя по-широка проходна част и поема по-голям човекопоток (до 5 000 души в час). Необходимостта от такова решение става актуална във връзка с изграждането през последните години на големи административни и търговски сгради, с голям човекопоток. 

При новия модел автоматични врати са запазени присъщия шведски елегантен дизайн и висока степен на сигурност В аварийни ситуации крилата се освобождават незабавно и по този начин да осигуряват безпрепятствена евакуация на хората в сградата.

Източник: АССИСТ ЕООД

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.9218