Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Образование

Вземи в gLOG
17 Ноември 09, 17:26 / Автор: In Your Hands
Започнаха големите сливания на тренинг пазара
Представителствата на Eagle’s Flight и CELEMI в България се обединиха в новия бранд In Your Hands. За четирите години на българския пазар те са обучили повече от 11 000 служители от над 500 компании.
Българските представителства на световните лидери в областта на интерактивните тренинги Eagle’s Flight и CELEMI се обединяват в нова компания. Обединената корпоративна идентичност In Your Hands ще разполага с разширено портфолио от услуги като ще представя на българския пазар марките Eagle’s Flight, CELEMI, Empower Training Solutions, Global Sales Academy, Corporate Battlefield и WebSoft.

Обучителните инструменти в портфолиото на компанията са бизнес симулации, програми за обучение чрез преживяване, класически обучения, програми за висшия мениджмънт, е-learning и team building. Основният екип на In Your Hands се състои от 8 експерта с разнообразен опит в сферите на управление на международна компания и на процесите по продажби, в неправителствения сектор и публичните институции, в банковата индустрия и образованието.

„С In Your Hands ние искаме да покажем убедеността си, че всичко е в нашите ръце. От степента ни на подготвеност да взимаме правилните решения навреме зависи да увеличим и възможностите за успех. Точно това предлагаме и ние – онази база от знания, практики и опит, които са необходими, за да може бизнесът да се развива възходящо”- смята управляващият партньор в компанията Павел Панов.

За четирите години на българския пазар двете компании са обучили над 11 000 служители от над 500 български и чуждестранни компании. Най-голям дял от участвалите – 26%, са от сферата на производството, 13% са от сектора банки и финанси, 10% се занимават с търговия и други 10% работят в сферата на информационните технологии. Около 7% са служители на компании в сектора на логистиката, 6% - в телекомуникационни компании и други 6% в медии, 5% - във фармацевтичния сектор. Останалите 17% от участниците са служители на компании от секторите енергетика, услуги, недвижими имоти, горива и неправителствени организации.
Голяма част от компаниите (63%), които търсят подобни обучения за служителите си, са чуждестранни инвеститори в страната. Над 70% от компаниите са реализирали повторно обучение. Най-търсените тренинги са тези за средния оперативен мениджмънт и са свързани с по-ефективно управление на екипите и процесите, фини умения и майсторство при търговската комуникация. Често причината е очакваната по-висока ефективност от страна на оперативните мениджъри в компанията.

„Кризата показа на компаниите, че материалните ресурси не могат да ги изведат от нея, а нематериалните са тези, които могат да го направят - хората, изграденият имидж и ноу-хау. Ето защо е важно постоянното усъвършенстване на знанията и подобряване на уменията – онова, което предлагаме в In Your Hands. Доброто управление на нематериалните активи прави една компания успешна», смята Павел Панов.

Като цяло българският пазар следва тенденциите на европейския. Онова, което ни различава е, че в България компаниите не обръщат внимание на финансовото „образование” на служителите, които не са занимават пряко с финанси. Разбирането на повечето европейски компании е, че независимо дали един служител се занимава пряко с управлението и отчитането на парите във фирмата, или работи в съвсем друга функционална област, той трябва да познава логиката на паричния поток и механизма, по който парите се превръщат в печалба, за да може по-ясно да види своята роля в създаването на парите в компания и съответно да работи целенасочено в тази посока.

За Контакти:088 99 11 702

Източник: www.InYourHands.bg/Media

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.1712