Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
18 Ноември 09, 14:01 / Автор: Viveka Positive Communications
Водещи мениджъри от Варна и региона обсъдиха възможните стратегии за управление на промяната по време на събитието Varna Connects
По време на проявата мениджъри от компаниите-организатори - Colliers International и Adecco България – както и от специалния гост - Делойт България - представиха своите визии за управление на промяната, изхождайки от сферата, в която специализират, натрупаните познания и опит.
18 ноември 2009 г.

Водещи мениджъри от Варна и региона обсъдиха възможните стратегии за управление на промяната в рамките на събитието Varna Connects, посветено на темата, което се състоя снощи в Морската столица. По време на проявата мениджъри от компаниите-организатори - Colliers International и Adecco България – както и от специалния гост - Делойт България - представиха своите визии за управление на промяната, изхождайки от сферата, в която специализират, натрупаните познания и опит.

Adecco България разгледаха темата, отчитайки възможностите, които моментите на промяна предоставят в сферата на управление на процеси и човешки ресурси.

„В управлението на промяната е важно да се вземат под внимание компоненти като човешкия фактор, процесите и организационните необходимости. Най-трудният аспект е мотивацията на хората, които са включени в този процес – добрите мениджъри, които минават през промени, успяват да създадат атмосфера на доверие и гъвкавост и да възпитат адаптивност у служителите, като по този начин увеличават шансовете си за успех”, коментира Ивайло Славов, изпълнителен директор на Adecco България.

Colliers International се фокусираха върху темата от гледна точка на потенциала за подобряване на ефективността на компаниите чрез оптимизация на офис пространството.

„Все още има много фирми, които работят в неефективно офис пространство, което има твърде много общи и неизползвани площи, морално и технически остаряла база, недобра локация. В момента офисният пазар предлага широк избор от проекти и гъвкави решения за всеки бизнес. Възползвайки се от добрите условия, които настоящето предлага, компаниите могат да договорят изключително изгодни условия и ефективни решения за тяхната сфера на дейност”, каза Антон Славчев, мениджър Офис площи и бизнес паркове в Colliers International, България.

Делойт България разгледаха темата за управление на промяната, цитирайки примери от тяхната практика.

„Промяната е вече факт. Затова препоръката ни е да се задават правилните въпроси - жизненоспособен ли е моделът ни на управление; визията за промяна споделена ли е; включени ли са правилните хора? Необходимо е да се обръща непрестанно внимание на два ключови фактора за ефективно управление на промяната. На първо място – комуникацията, която трябва да е ясна, честна и открита. На второ място - хората – основните двигатели на процеса”, коментира в презентацията си Людмил Гърков, старши мениджър Управленско консултиране в Делойт България.

Varna Connects е наследник на проявата Colliers Connects, чиито първи две издания се състояха през м. март и м. юни тази година. До момента събитието, което се организира ексклузивно във Варна, е привлякло над 350 представители на български и международни компании. Стремежът на организаторите е да съдействат за развитието на бизнес климата в града, насърчавайки дискусиите по определена тема сред професионалната общност.

За Colliers International:

Colliers International е сдружение между независими компании за недвижими имоти със самостоятелно управление. В световен мащаб Colliers притежава 294 офиса в 61 страни и разполага с над 12,700 висококвалифицирани професионалисти. Компанията управлява имоти с обща площ от 102 млн. кв.м.

В България компанията работи от 1991 година и е безспорен лидер на пазара на услуги в областта на недвижимите имоти. Понастоящем Colliers International в България представлява някои от най-иновативните и професионално планирани проекти във всички сегменти на пазара, включително офиси и бизнес паркове, търговски, логистични и индустриални площи, жилищни и ваканционни имоти.

За Adecco Bulgaria:

Adecco S.А. е глобална Fortune 500 компания и световен лидер в решенията за работна сила. Adecco свързва над 500,000 сътрудници с бизнес клиенти всеки ден чрез своята мрежа с над 34,000 служители и 6,600 офиси в над 70 страни и територии по света. Регистрирана в Швейцария и управлявана от мултинационален екип с познания в световните пазари, Adecco предоставя несравним обхват от гъвкаво управление на персонала и ресурси в кариерата на корпоративни клиенти и квалифицирани сътрудници.

В България, компанията е представена от 2005 година с основни дейности професионални консултантски услуги при подбор на персонал, управление на процеси и наемане на персонал на временна заетост. Клиенти на Adecco България са най-големите компании на пазара, предлагащи различни продукти и услуги в IT сферата, финанси, фармация, туризъм и други.


За Делойт България:

Делойт се отнася към едно или повече дружества - членове на Делойт Туш Томацу, сдружение, регистрирано в Швейцария, както и към мрежата от дружества - членове, всяко от които е юридически самостоятелно и независимо лице.

В България услугите се предоставят от Делойт България ООД и Делойт Одит ООД (наричани заедно “Делойт България”), които са дъщерни дружества на Делойт Сентръл Юръп Холдингс Лимитид. Делойт България е една от водещите организации в страната, която предоставя професионални услуги в сферата на одита, данъчните услуги, управленското консултиране, услугите по управление на риска и консултантските услуги в областта на финансите чрез 200 местни и чуждестранни професионалисти.

За допълнителна информация:

Андреана Станкова, PR експерт, Viveka Positive Communications, + 359 2 980 45 87, + 359 896 665 676

Мая Клевцова, маркетинг консултант, Colliers International, + 359 2 976 9 976

Източник: Viveka Positive Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1209