Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
18 Ноември 09, 12:29 / Автор: Първа инвестиционна банка
ПИБ официално отвори новия си офис
Първа инвестиционна банка отвори вчера официално вратите на новата сграда на бул. “България” №81Г с освещаване на сградата и банковия салон.
18. 11. 2009 г.

Първа инвестиционна банка отвори вчера официално вратите на новата сграда на бул. “България” №81Г с освещаване на сградата и банковия салон.

В новата сграда на ПИБ клиентите вече могат да намерят Дайнърс клуб България и дирекциите: “Картови разплащания”, “Международни разплащания”, “Маркетинг, реклама и ВО”, “Управление на човешките ресурси”, “Кредитиране на МСП”, “Продажби”, “Операции и IT”, „Виртуален банков клон” “Административна” и „Финансово-счетоводна”.

Сред дългосрочните стратегически цели на ПИБ е предоставянето на максимално високо качество на клиентското обслужване и като така Банката се стреми да посреща винаги нуждите на своите клиенти. По този повод ПИБ цели винаги да наема удобни и комуникативни помещения за своите офиси, в които да могат да бъдат поместени уютни, функционални и ергономични банкови салони. Новата сграда, която ПИБ нае, се намира в една от най-комуникативните части на София, която с бърз темп се обособява като нов търговски и административен център на града. ПИБ разполага с леснодостъпни и обширни наземен и подземен паркинги, което значително улеснява престоя на клиентите в Банката. Банковият салон на ПИБ в сградата на бул. “България” №81Г предлага на своите клиенти всички банкови продукти, включително кредитиране на граждани.

В сградата на ПИБ на бул. “Драган Цанков” №37 клиентите могат да намерят дирекциите: “Правна”, “Корпоративно банкиране”, “Методология”, “Клонова мрежа” и “Банкиране на дребно”. 

Източник:
Първа инвестиционна банка

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1282