Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
19 Ноември 09, 15:41 / Автор: Viveka Positive Communications
Нети и Румънеца се превъплъщават в Селения и Макс в “Артур и отмъщението на Малтазар”
Вторият анимационен филм на Люк Бесон тръгва в България на 4 декември с перфектен дублаж.
Адриан Рачев (Румънеца) и Антоанета Добрева (Нети) са сред актьорския състав, който дублира българския вариант на анимацията на Люк Бесон - “Артур и отмъщението на Малтазар”. Останалите гласове, с които разговарят на български героите в приказната история принадлежат на Георги Николов (Артур), Василка Сугарева (Баба), Георги Тодоров (Малтазар), Калин Арсов (Арчибалд) и др. Официалната премиера на продължението на “Артур и минимоните” в България, с перфектен дублаж, е на 4 декември 2009 г. 

Нети влиза в образа на младата и своенравна принцеса Селения и успява да я накара да говори на български, толкова добре, колкото и дубльорката на английската версия на филма - Селена Гомез. Румънеца е достоен конкурент на дубльора на английски - Снууп Дог и се превъплъщава в образа на Макс, който не обича нищо повече от „да се вози по главната улица с ръка на прозореца и усмивка на уста.”
“Артур и отмъщението на Малтазар” е обявен за най-добър френски филм за 2009 г. и заема 13-то място в класацията топ 100 на анимационните филми. В България всички любители на качествената анимация ще могат да гледат приказната история от 4 декември 2009 г. на 3D.

За филма:

Вечерта е белязана от края на десетия лунен цикъл и Артур е развълнуван, тъй като най-сетне ще може да се завърне в света на Минимоните и да бъде отново със Селения. В селото, Минимоните са организирали голямо пиршество в негова чест, а малката принцеса си е облякла роклята от розови цветчета.

Но точно в този, очакван с нетърпение ден, бащата на Артур решава да скъси ваканцията им в бабината къща. И докато се готвят да заминат един паяк спуска в ръката на Артур оризово зърно с надпис „SOS”.

Няма съмнение, Селения е в опасност! Артур не се двоуми да отлети за да я спаси. Дори ако това означава да се впусне в рисковано пътешествие, първо падайки на главата си в бара на Макс, да се сблъска с армията на Крьоб, новият тиран на Седемте кралства, да спаси кожата на Бетамеш, да се бори с плъхове, жаби и космати паяци…..само за да открие, когато пристига в селото на Минимоните, че те изобщо не са му изпращали сигнал за помощ!

За информация:

Елица Тепсизова, Viveka Positive Communications:

02/ 980 45 87
0894 649 554

Източник:
Viveka Positive Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1272