Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
19 Ноември 09, 18:30 / Автор: Първа инвестиционна банка
ПИБ издава вече и допълнителни кредитни карти
Услугата е достъпна за всички клиенти на ПИБ с издадени VISA или MasterCard с чип. Предимството за клиентите е че чрез допълнителната карта могат да дадат достъп до разрешения вече кредитен лимит на избрани от тях лица, като същевременно следи всички плащания и тегления на всяка една допълнителна кредитна карта.
19.11.2009 г. 

Първа инвестиционна банка дава възможност на своите клиенти с кредитни карти да поискат издаването на допълнителни кредитни карти. Услугата е достъпна за всички клиенти на ПИБ с издадени VISA или MasterCard с чип. Изискаването към държателя на допълнителна карта е да е, навършил 18 години. Няма ограничение за броя издадени допълнителни кредитни карти, като основният картодържател може да поиска издаването на допълнителна карта на себе си, свой роднина или трето лице в клон на Банката.

Предимството за клиентите е че чрез допълнителната карта могат да дадат достъп до разрешения вече кредитен лимит на избрани от тях лица, като същевременно следи всички плащания и тегления на всяка една допълнителна кредитна карта.

ПИБ издава допълнителната кредитна карта от същия тип както основната карта. Всички кредитни карти към една сметка използват общ кредитен лимит отпуснат по дадена сметка в ПИБ, като титулярят имат възможност да ограничат дневните и седмичните лимити за теглене и плащане на допълнителната кредитна карта.

Това дава възможност на основният картодържател да определя как да бъде използвана издадената с негово съгласие допълнителна кредитна карта и съответно да контролира правените с нея плащания. В края на отчетния период, основният картодържател получава 1 извлечение, съдържащо информация за плащанията с всички карти. Трансакциите с допълнителните кредитни карти могат да бъдат проверявани и чрез услугата MyFibank за онлайн извлечения по разплащателни и картови сметки, като проверките могат да се правят както от основният картодържател, така и от държателя на допълнителната кредитна карта.

Допълнителната кредитна карта, издавана на клиенти на ПИБ, дава допълнителното удобство за разполагане със средства по всяко време на всеки член на семейството. С допълнителната кредитна карта от ПИБ родителите могат спокойно да контролират финансовата активност на децата си, навършили пълнолетие, като следят и определят техните кредитни лимити.

Искане за издаване на допълнителна кредитна карта от ПИБ клиентите могат да попълнят във всеки клон на Банката. Допълнително информация може да се намери на уеб сайта на банката www.fibank.bg.

 Такси:
Годишна такса за поддържане на първа карта  към сметка на физически лица, по вид карта: Годишна такса за поддържане на следваща кредитна карта към сметка на физически лица, по вид карта:
Класик/Стандартна 39 лв. Класик/Стандартна 19 лв.
Златна 100 лв. Златна 49 лв.
Платинена 250 лв. Платинена 150 лв.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7104