Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
19 Ноември 09, 23:52 / Автор: MAG Advertising
Усещане за жена
Екипът на MAG Advertising включи едни от най-красивите дами у нас в рекламни концепции за Рубелла и Леденика.
Успешната имиджова комуникация на новата удобна разфасовка от 500 мл. на Леденика е дело на MAG Advertising. Известният моден фотограф Никола Борисов е автор на уникалната фотосесия, която провокативно поставя три атрактивни модела в нетипична ситуация: момичета в нестандартната роля на „мъжки” професии. Пред обектива на българина, който от дълги години живее и работи в Италия и се радва на значителен успех в модните среди в Милано, застанаха три от най-красивите дами от шоу бизнеса у нас - Кристина (от VIP DANCE), Венета Харизанова и ново изгряващата звезда на модния подиум - Мануела от агенция ВИП ФЕШЪН.

Мейкингът на самата фотосесия представя видео с интересни работни детайли, обикновено оставащи скрити за крайния потребител, който накрая се наслаждава на финалния рекламен продукт, без да подозира историята по изготвянето му. Филмчето е част от virаl кампания в популярни сайтове и социални мрежи. Видеото продължава да се радва на стотици ежедневни гледания, а групите в популярната социална мрежа Facebook набират все повече почитатели на бира Леденика.


В края на лятото медийната агенция на Рубелла – Зенит Адвъртайзинг енд Комюникейшънс се обърна към партньорите си от MAG Advertising за изработване на креативните концепции и реализацията на двата нови рекламни клипа на марката DEBA за DEBA Q10+Омега 3 и DEBA ПроБотокс. И в двете видеа екипът на MAG Advertising залага на изчистена и стилна визия, в унисон с последните световни тенденции за заснемане на реклами на козметични продукти. Режисьор на клиповете е Димитър Бакалов, а автор на фотосесиите отново е фотографът Никола Борисов.

За MAG Advertising

MAG Advertising е част от MAG Communications - група от 7 компании, специализирани в сферата на интегрираните маркетингови и медийни комуникации, собственост на Красен Кралев. Повече информация на: www.magadvertising.com

За Контакти:


Александра Янкова 
alexandra.yankova@mag.bg; 0895 770 753

Източник:
MAG Advertising

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.3763