Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
24 Ноември 09, 08:20 / Автор: Energy communications
„Зодии на вкус” на книжния пазар
Луксозната подаръчна книга „Зодии на вкус” ще излезе на 17-ти ноември с марката на издателство „Кръгозор”.
Луксозната подаръчна книга „Зодии на вкус” ще излезе на 17-ти ноември с марката на издателство „Кръгозор”. Една от най-добрите ученички на астролога Иван Станчев - тв водещата Марияна Добранова, вкарва в кухнята всички зодиакални знаци и с намигване разкрива кулинарните предпочитания на всеки един от тях. Редактор на книгата е Ива Екимова.

Официалната премиера на книгата ще се състои на 26.11.2009 г. от 18:00 часа с атрактивно събитие в Oragnge Center, ул. Граф Игнатиев 18.

Марияна Добранова е позната на зрителите от предаването „Астрология за всички” и шоуто „Часът на блондинките”, а сега изготвя и представя астрологичната прогноза по PRO.BG

Марияна Добранова за дебютната си книга:

Книгата “Зодии на вкус” съчетава две на пръв поглед несъвместими неща - астрологията и кулинарията. Занимавам се с астрология от 15 години. През периода, в който изучавах медицинска астрология, силно впечатление ми направи връзката между вкусовете и продуктите, които управляват планетите и зодиакалните знаци, и предпочитанията на хората, родени под съответния зодиакален знак. Предпочитанията на хора от различни зодиакални знаци към определени храни са свързани с медицински проблеми, касаещи същите зони по тялото, управлявани от съответната зодия. Вече мога да дам отговор на въпросите: „Защо Везните обичат сладките неща?”, „Защо повечето Козирози имат проблеми с костите и зъбите?” и „Защо Девите имат проблеми със стомаха?”

Реших, че мога да съчетая познанията си по астрология и любовта към добрата кухня. Резултатът е налице - книгата „Зодии на вкус”. В нея са включени характеристики на всички зодиакални знаци, храните, които най-често предпочитат, и онези продукти, които са най-полезни за тяхното рационално хранене. Рецептите, които съм избрала с помощта на професионалисти и на приятели от всички зодии, са преди всичко вкусни и здравословни. Голяма част от тях са направени според принципите на разделното хранене. Както във всяка работа, винаги си личи, когато хората се забавляват и правят с удоволствие това, с което са се захванали. Книгата е написана с чувство за хумор и леко намигване към недостатъците на различните зодии. В същото време рецептите, които предлагаме, са лесни, бързи за приготвяне и много вкусни!

„Зодии на вкус” съдържа и полезни съвети за храненето спрямо фазите на Луната и в същото време е подходящ и ефектен коледен подарък.

За повече информация:

Energy communications

+359 888 708 337 

Източник: Energy communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1137