Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
27 Ноември 09, 18:51 / Автор: PR Agency Anettevents
Във Варна стартира поредица лайфстайл вечери под надслов Global City Events
Първата вечер, събрала в прекрасната зала Галерия на хотел Вентура-Варна над 100 гости, беше посветена на „града на светлините” Париж.
 В началото на коледно-новогодишните празници, в морската столица беше поставено началото на поредица от десет събития, представящи едни от най-забележителните световни градове! Всички те са столици на традиции и нестихващ културен живот, те са онези градове, „които никога не спят”!

Първата вечер, събрала в прекрасната зала Галерия на хотел Вентура-Варна над 100 гости, беше посветена на „града на светлините” Париж. Художникът Георги Лечев, бизнесменът Венци Дорелов, журналисти, представители на Алианс франсез-Варна, на Почетното консулство на Франция в града, на културните среди и бизнеса във Варна повече от три часа се забавляваха „а ла франсез”. Присъстващите бяха посрещани от визуални пърформанси и изпълнения на френски мим. Събитието зарадва публиката с дегустационно гурме меню и френски вина, а очарователната Dj Olaja и вокалните изпълнения на Iglika наситиха атмосферата с френско очарование. Приятна изненада бе участието на стилиста на Dior, Chanel, Alexander Mac Queen, френският маестро Стефан Дьолае, който на живо подготви два модела с уникални прически.

Поредицата от събития се организира с подкрепата на Alpha Bank. От своя страна организаторите от Totally Events , Хотел Вентура като домакин и PR agency Anettevents не са забравили да подкрепят и избрана от тях кауза. Част от средствата ще бъдат предоставяни всеки месец на Логопедична градина Варна с цел облагородяване на обширните зелени пространства около детското заведение.

Следващото събитие ще бъде организирано на 18 декември и ще зарадва гостите с очарованията на неповторимия Ню Йорк!

За повече информация:

Анета Недялкова
PR Agency Anettevents
+ 359.887.989.029

Източник: 
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5718