Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
27 Ноември 09, 19:10 / Автор: Interimage PR and Special Events Agency
Рекорд: три супермаркета BILLA отварят врати само за два дни
Австрийската верига е все по-близо до хората с 56 супермаркета в България.
София, 27 ноември 2009

Тази седмица три нови супермаркета BILLA отвориха за клиенти, като с тях веригата вече има 56 собствени магазина на национално ниво. Откриването на втора BILLA в Перник и четвърта в Пловдив бе последвано от откриването на супермаркет и в новия TERRA MALL Габрово.

Австрийската верига гони рекорди не само по брой собствени обекти, но и по достъпност на локациите им, качествени продукти и приятна среда за пазаруване.

BILLA е все по-близо до клиентите си с по-малки формати магазини в централните части на големите градове. За девет години присъствие на българския пазар компанията откри 45 супермаркета в страната и 11 в София.

Освен регулярната седмична брошура супермаркетите на веригата в страната вече са достъпни и коледните предложения на BILLA, както и вече традиционните брошури от програмата BILLA календар с топ предложение за всеки ден от седмицата.
Разрастването на веригата за тази година не приключва с месец ноември. През декември предстои да бъдат открити още 8 супермаркета в различни градове. BILLA пораства в София, Панагюрище, Нова Загора, Стара Загора, Плевен, Смолян и Русе, където отварят врати два нови магазина.
BILLA Перник

От сряда перничани могат да пазаруват в новата BILLA в квартал Изток, ул. “Юри Гарагин” №1. Това е втори супермаркет от веригата за града.

Чистата търговска площ на супермаркета е 1 000 м2. Разполага с паркинг с 130 места и 5 каси. Супермаркетът открива 50 нови работни места в града, с които общият брой на заетите във веригата става 115.

BILLA Пловдив

Само месец след откриването на 3-тия си супермаркет в град Пловдив BILLA България откри 4-ти магазин в града на тепетата на бул. “Цариградско шосе” №78

Чистата търговска площ на супермаркета е 1 000 м2. Разполага с паркинг с 40 места. 5 каси и персонал от 60 служители ще се грижат за приятното и изгодно пазаруване на пловдивчани. Общият брой на работните места в четирите супермаркета става 301.

BILLA TERRA MALL Габрово

Вчера заедно с откриването на TERRA MALL Габрово отвори врати и разположената на партерния етаж BILLA. Това е втори супермаркет на веригата в града.

От австрийската верига супермаркети са убедени, че впечатляващият търговско-развлекателен център ще добави ново качество за потребителите в Габрово и региона и за BILLA е важно да присъства като един от търговските обекти в него. Това е още една възможност за компанията да развива своята политика за свежи и качествени продукти на ниски цени и за богат набор от потребителски промоции.
Чистата търговска площ на супермаркета е 800 м2. 4 каси и персонал от 55 служители ще се грижат за приятното и изгодно пазаруване на габровци. Общият брой на работните места в двата супермаркета в града става 121.

Бележки до редакторите:


За БИЛЛА

Австрийската фирма BILLA е основана през 50-те години във Виена. През 1996 г. BILLA става собственост на групата REWE, един от лидерите в търговията и туристическите услуги както в Германия, така и в цяла Европа. В България компанията навлиза през 2000 г. с откриването на първия си супермаркет на 5 октомври в София. За 9 години са открити общо 56 магазина, 11 от които в столицата, като само през 2008 г. компанията отвори 11 супермаркета. Поддържането на високо качество, ниски цени и богат асортимент е най-важното правило, към което BILLA неизменно се придържа. Фирмата активно развива и собствената си марка clever, която като съвкупност цена-качество няма конкуренция на българския пазар. BILLA България е сред най-големите чуждестранни фирми у нас, като е осигурила над 3000 работни места в различни градове из страната.

За допълнителна информация:

Виктория Иванова Т: 470-91-30

Мениджър връзки с медии М: 089 565-58-22

Агенция Interimage Е: victoria.ivanova@interimage.bg www.interimage.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1385