Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
01 Декември 09, 22:41 / Автор: Комуникационна агенция Euro RSCG Sofia
Cisco WebEx намали цената на най-популярната си услуга WebEx Meeting Center
Месечната такса от 69 USD е намалена на 49 USD, като при предплащане за 12 месеца, има възможност за ползване на отстъпка в размер на 120 долара.
София, 1 декември 2009 г. Лидерът в уеб сътрудничеството Cisco WebEx предоставя възможност на потребителите да се сдобият с най-популярния продукт от пакета услуги за онлайн бизнес комуникация - WebEx Meeting Center, на преференциална цена.

Месечната такса от 69 USD е намалена на 49 USD, като при предплащане за 12 месеца, има възможност за ползване на отстъпка в размер на 120 долара.

WebEx Meeting Center е софтуер за онлайн съвместна работа и видео конференции, който се предлага като услуга с месечен абонамент. За използването му не е необходима покупка на нов хардуер или хардуерни компоненти. Всичко, от което клиентите на WebEx имат нужда, за да се срещат виртуално, е компютър или смарт телефон и интернет достъп.
За тези, които все още не са използвали WebEx Meeting Center, Cisco WebEx предлага възможност за участие в демонстрация на услугата, както и безплатен достъп в рамките на 14 дни, като се регистрират на www.webex.co.uk.

С помощта на WebEx Meeting Center потребителите биха могли :

* Да завършват проектите си по-бързо, като си взаимодействат с всеки, по всяко време и навсякъде.

* Да споделят приложения, презентации, документи или десктопа на компютрите си в реално време с гарантирана сигурност и конфиденциалност по отношение на обменяната информация.

* Да бъдат по-ефективни в бизнеса си, като осъществяват комуникация в реално време, без да се налага да използват електронната си поща.

* Да работят с екипи, независимо от тяхното местоположение. Всичко, от което се нуждае потребителят, е интернет достъп.

* Да оптимизират ресурсите си, събирайки хората заедно, без да инвестират в разходи за пътувания.

* Да организират бизнес срещите си по много канали едновременно, интегрирайки видео, аудио, чат и други приложения.

Допълнителна информация:

С 2,3 милиона регистрирани потребители, Cisco WebЕx е глобален лидер в приложенията за бизнес сътрудничество онлайн. Решенията са подходящи както за вътрешни, така и за външни комуникации. Най-популярният продукт от пакета услуги WebEx е Meeting Center, следван от четири специализирани приложения - Training Center, Event Center и Support Center. Всеки от продуктите е съобразен с целите на различни бизнес приложения. Общото е, че виртуалната комуникация протича в реално време, а за използването им се нуждаете единствено от компютър с Интернет връзка.

За допълнителна информация посетете www.webex.com

За Cisco Systems

Cisco Systems е световен лидер в мрежовите технологии за Интернет. За новини и допълнителна информация, вижте http://www.cisco.com и http://newsroom.cisco.com. Оборудването на Сиско се доставя в Европа от Cisco Systems International BV – дъщерно дружество, 100% собственост на Cisco Systems, Inc.

За допълнителна информация:

Теодора Ангелова
Маркетинг мениджър
Cisco Systems България
+ 359 2 937 59 19
teodora@cisco.com

Източник:
Комуникационна агенция Euro RSCG Sofia 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1109