Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
07 Декември 09, 00:47 / Автор: iZone.bg - The New Way of Shopping
iZone.bg представя новия начин на пазаруване онлайн
iZone.bg съчетава ключовите предимства на съвременния модел за онлайн търговия. Сред тях са бързият достъп до най-новите продукти на пазара, големият избор, удобният и изгоден начин на пазаруване с големи отстъпки в цената, спестяването на време.
София, България, 07 декември 2009 г. iZone.bg е най-новият български онлайн магазин за мобилни компютри, дигитална електроника и аксесоари, който предоставя нов начин на пазаруване в Интернет.

iZone.bg съчетава ключовите предимства на съвременния модел за онлайн търговия. Сред тях са бързият достъп до най-новите продукти на пазара, големият избор, удобният и изгоден начин на пазаруване с големи отстъпки в цената, спестяването на време.

Съдържанието и навигационната архитектура на електронния магазин са изцяло съобразени с желанието и потребностите на българските Интернет потребителите от по-бърз и по-лесен достъп до най-актуалната и обективна информация за новостите в сферата на дигиталните технологии.

iZone.bg разполага с разнообразна селекция от продукти с гарантирано качество и атрактивни промоции, следвайки последните тенденции на пазара.

Новият онлайн магазин предоставя надежден начин на пазаруване в мрежата. Всички регистрирани потребители имат възможност да следят статуса на поръчките си в реално време, да съхраняват информация за желаните от тях продукти, както и да имат достъп до горещите новини от ИТ пазара и специалните предложения на iZone.bg.

Създаването и откриването на iZone.bg - най-новият онлайн магазин за мобилни компютри, дигитална електроника и аксесоари - е значима стъпка за развитието и усъвършенстването на българската е-търговия.

Иновативният подход на комуникация с фокус върху желанията и потребностите на потребителите ще спомогнат клиентите на iZone.bg да се забавляват, докато пазаруват лесно, удобно и приятно онлайн.

Инициативата, която провежда в момента iZone.bg е онлайн анкета “Открийте ползите от новия начин на пазаруване! “, целяща да чуе гласа на българските онлайн потребите и да предостави повече ползи за тях. Всеки гласувал в анкетата само веднъж и гласувал най-късно до 25.12.2009 г., ще бъде регистриран за участие в томболата на iZone.bg и ще получи шанса да спечели голямата награда – един от 5-те нетбука Acer, които iZone.bg предоставя за награди в томболата. Ако сте между първите 500, попълнили успешно анкетата и препоръчали на 5-ма свои приятели и колеги, ще получите подарък - една от 500-те 4 GB USB памет. За повече информация и участие в анкетата, моля посетете: http://www.izone.bg/23/index.html

* * *

За допълнителна информация:

Моника Атанасова
Маркетинг мениджър
iZone.bg - The New Way of Shopping
тел. GSM: 0887 100 000, 02/ 91 555 70
m.atanasova@iZone.bg
www.iZone.bg
icq: 587194164
skype: iZone.bg

Източник: 
JNN Consult

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4497