Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Благотворителност

Вземи в gLOG
08 Декември 09, 09:01 / Автор: PR Agency Anettevents
Коледни мигове с Тони Димитрова за децата от най-зелената градина на Варна
На 14 декември от 19,30 ч. в хотел „Романс” в курорта „Св.Св. Константин и Елена” ще гостува любимата на всички Тони Димитрова, която ще подкрепи със своето участие благородната кауза за подпомагане на Логопедична Детска Градина No 20 "Бриз" (Град Варна).
Логопедична Детска Градина No 20 "Бриз" (Град Варна) е детска градина за деца със специални нужди, в които се обучават 120 малчугани.

Дворът на градината е с площ от над 12 декара в самото сърце на Морската градина, но поради липса на средства и работна сила, мястото не е достатъчно поддържано, има опасни настилки, по-голямата част от катерушките са метални и ръждясали.

Община Варна вече се ангажира да подпомогне проект, с който ще се стартира облагородяването на двора, неговото почистване, правилно озеленяване и подмяната на детските съоръжения в него. За изпълнение на проекта са необходими обаче и допълнителни средства. По идея на ръководството на Логопедичната градина, мястото може да се превърне в двор за игра и събития за всички деца от гр. Варна, които ще могат заедно със своите родители и приятели да прекарват весели и спокойни моменти на едно голямо зелено пространство, което е напълно защитено и оградено.

С оглед подпомагане на проекта, е планирано коледно събитие, чиято цел е да набере част от допълнително необходимите средства.

На 14 декември от 19,30 ч. в хотел „Романс” в курорта „Св.Св. Константин и Елена” ще гостува любимата на всички Тони Димитрова, която ще подкрепи със своето участие благородната кауза.

Гостите ще се насладят на музиката и на Иво Донев от Music Idol`2, на изпълнения на детски танцови формации, както и на коледни кулинарни изненади, томбола с много награди, търг на ценни предмети, уникален коледен базар, част от приходите от който ще бъдат дарени на каузата.

Цената на куверта е 70 лева, а организаторите се надяват, че варненци ще подкрепят събитието!

За заявка на куверти: PR Agency Anettevents, office@anettevents.com, mobile: +359.885.070.895

Източник: 
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9938