Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
10 Декември 09, 08:47 / Автор: ПР Агенция Crossroads България
СуперХостинг.БГ с Коледна промоция
Българската компания за хостинг услуги СуперХостинг.БГ обяви Коледна промоция за всички нови клиенти, закупили хостинг в периода от 7 декември до 7 януари. Те ще получат отстъпка от цената за годишен абонамент, в зависимост от избрания от тях план.
Българската компания за хостинг услуги СуперХостинг.БГ (http://www.superhosting.bg/) обяви Коледна промоция за всички нови клиенти, закупили хостинг в периода от 7 декември до 7 януари. Те ще получат отстъпка от цената за годишен абонамент, в зависимост от избрания от тях план. Така потребителите на хостинг план СуперСтарт ще платят с 15% по-малко, тези на СуперПро ще спестят 30% от цената, а най-голяма е отстъпката за план СуперХостинг – 40% от крайната цена. За да се възползват от отстъпката, клиентите трябва при поръчка да въведат промокод „Коледа“ в съответното поле на сайта на компанията. 

Моментът е особено подходящ за онези клиенти, които са на финала на нов Интернет проект и искат да стартират още с началото на новата година. Коледната промоция е традиционен елемент от политиката на СуперХостинг.БГ и отразява досегашните наблюдения на екипа на компанията, че по това време хората подготвят старта на новите си проекти, за които им трябват нови хостинг акаунти.

„Нашето желание винаги е било да направим хостинг услугите по-достъпни за онези потребители, които наистина се нуждаят от тях – блогъри, онлайн медии, разработчици на сайтове и всички компании, за които Интернет е важна част от дейността. Тази политика далеч не се проявява само по време на Коледно – новогодишните празници и настоящата промоция е само една част от нея. Убедени сме, че именно ежедневните усилия, които правим по посока на по-достъпни хостинг услуги и по-качествено денонощно обслужване, са причина през 2009 г. СуперХостинг.БГ да излезе на челната позиция по брой хостнати домейни в България“ - заяви Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ. 

Повече за СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ (http://www.superhosting.bg/) е компания, съсредоточила своята основна дейност в областта на хостинг услугите. Под тази търговска марка тя предлага услугите: уеб хостинг, регистрация на домейн, виртуални и наети сървъри, издаване и инсталиране на SSL сертификати, уеб дизайн и др. През последните няколко години СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се хостинг компания на българския пазар.

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria, Konsultirai.me

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.012