Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Здравеопазване

Вземи в gLOG
10 Декември 09, 14:11 / Автор: PR Agency Anettevents
Медицински център МЕДЕЯ – 8 години красиви промени и много сбъднати мечти
На проведената по случай 8-я рожден ден на Медея прес конференция, собственичката на центъра Нели Тонева сподели последните професионални новости, които предлага реномираната компания. Пред варненските медии бе представено и новото лице на медицинския център Медея, известният телевизионен водещ Николай Георгиев /”Руска рулетка”, „Ясновидци” и др./
9 декември 2009 г., Медицински център Медея е на пазара на лазерните естетични услуги от 2001 г. Както всяка година рожденият ден на компанията се отбелязва малко преди коледно-новогодишните празници и е повод центърът да сподели професионални новини и да направи подаръци на своите настоящи и бъдещи клиенти.

На проведената по случай 8-я рожден ден на Медея прес конференция, собственичката на центъра Нели Тонева сподели последните професионални новости, които предлага реномираната компания. Пред варненските медии бе представено и новото лице на медицинския център Медея, известният телевизионен водещ Николай Георгиев /”Руска рулетка”, „Ясновидци” и др./

„За мен е гордост и удоволствие да ползвам услугите на Медицински център Медея, сподели пред медиите Николай Георгиев. Моята готовност да бъда клиент на центъра и да го представям официално, демонстрира необходимостта на мъжете също да полагат грижи за себе си, за да се чувстват комфортно във всеки един момент.”

Обучения на професионалния екип на медицински център Медея в Италия, Франция, Германия, Монако, въвеждане на нова техника за медицински естетични процедури, използване на нови продукти, предлагане на нови козметични и естетични услуги са само малка част от последните успехи на компанията.

По време на прес конференцията „на живо” бе демонстрирана една от последните новости в центъра – процедура сравнително нова и за Европа: мезотерапия с хиалуронова киселина, която се инжектира на цялото лице, като същата е подходяща и за деколте и ръце. Хиалуроновата киселина е продукт, съдържащ се в човешкия организъм и е естествения овлажнител на кожата - някои специалисти я наричат „фонтана на вечната младост”. Инжектирането става под формата на решетка на малки разстояния от около 1 см, като резултатът е предотвратяване стареенето на кожата, подобряване еластичността, дълбока хидратация и постигане на естествен подмладяващ ефект (поне 5 години по-млади). По време на прес конференцията, на процедурата се подложи журналистка от водеща медия и всички се увериха, че процедурата е сравнително бърза, безопасна и много ефективна.

Освен професионални новини, под надслов „Празнувайте с нас”, ръководството на центъра обяви, че прави едноседмичен подарък на всички свои клиенти. В рамките на 7 дни до рождената дата на Медея – 17 декември, всяка една процедура ще бъде на промоционална цена с отстъпка минус 50%.

За втора поредна година в навечерието на празника и въпреки кризата, ще бъдат изтеглени и победителите в инициативата „Красива промяна”, които ще спечелят процедури на обща стойност 5000 лева. Тегленето ще се извърши от официалното лице на Медея телевизионният водещ Николай Георгиев в присъствието на медии. Победителите ще бъдат обявени в сайта на компанията: www.medea.bg веднага след рождения ден на компанията.

Повече за Медико-козметичен център МЕДЕЯ

Медицински център МЕДЕЯ е създаден 2001 г. в гр. Варна като Козметичен център и Амбулатория за специализирана медицинска помощ – дерматология, а от 2007г. е лицензиран Медицински център. В годините центърът е обогатяван с модерна техника като IPL система за окончателно премахване на нежелано окосмяване Quantum HR, модул за фото подмладяване и лечение на пигментни и съдови кожни аномалии Quantum SR, първата за страната медицинска система за ендермологична терапия на LPG Systems – Cellu M6 Kewmodule I, единствените за страната системи BClear – за насочена UVB терапия за лечение на псориазис, витилиго, себореен дерматит, екземи и др. и Clear Light за лечение на акне, която убива Pacnes бактерията, Lift 6 на френската фирма LPG Systems за естествен лифтинг ефект, който работи по оригиналната техника на “пощипване” на френския дерматолог д-р Леонард М. Жаке, апарати за радиочестотен лифтинг на лице,деколте,бюст и ултразвуков за дрениране на мазнини и контур на тялато, IV поколение IPL медицинска система Lumenis 1 с новата ОПТ технология, най-съвременния фракционен CO2 лазер за лазерен пилинг, премахване на различни кожни образования и блефаропластика. В центъра се извършва инжектиране на ботокс, изпълване на бръчки,оформяне на устни, скулптуриране на лицето, мезотерапия, химичен пилинг, козметика, масажи.

В центъра работят близо 15 утвърдени специалисти – козметици, кинезитерапевти, медицински сестри, дерматолози, физиотерапевт, психиатър.

Гаранция за получаване на качествена услуга е сертифицирането на Медея по стандарта за качество ISO 9001/2000.

За повече информация:

Анета Недялкова
CEO
PR Agency Anettevents
+359.52.691.888

Източник: 
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.5685