Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Благотворителност

Вземи в gLOG
15 Декември 09, 22:13 / Автор: PR Agency Anettevents
Коледни мигове с Тони Димитрова в подкрепа на децата от най-зелената градина на Варна
Посредством помощта на доста фирми, сред които Булавто АД, ОББ, Планекс ООД, счетоводна кантора Поликонсулт, ресторант Акант Руж, винарско имение Драгомир, Тератангра и Едуардо Мирольо, както и много други, проведената томбола с награди от Public, New Life Day Spa, Jeff de Bruges, DaBo Creation и др. и коледният базар помогнаха благотворителното събитие да събере близо 6000 лева за децата от Логопедична градина-Варна.
 На 14 декември вечерта хотел „Романс” в курорта „Св.Св.Константин и Елена” събра гости и приятели на Логопедична детска градина – Варна. Сред тях бяха родителите на деца възпитаници на градината, както и техните преподаватели. В навечерието на 25 години от основаването на градината, което ще бъде чествано през 2010г., Родителското настоятелство с председател Диана Андреева, инициира проект, с който да бъдат събрани средства за облагородяване двора на градината. С площ над 10 декара в самото сърце на Морската градина на Варна, дворът може да се превърне в прекрасно място за детски празници и събития за всички деца на морската столица.

Събитието беше открито официално с благодарствени думи към всички гости и спомоществователи на вечерта от организаторите Диана Андреева, Лидия Кънчева, Директор на Логопедична градина-Варна и Анета Недялкова, Управител на PR Agency Anettevents, която прочете кратък цитат от предвидения за гостите на вечерта специален подарък от издателство „Сиела”: книгата на Бил Клинтън „Да дариш”. Емблематичното заглавие и думите на големия политик и общественик: „…всеки може да дари нещо…Толкова много може да бъде постигнато – на вашата улица и по целия свят. Никога не е твърде късно или твърде рано да започнете…” дадоха началото на благотворителното събитие. Гостите бяха приятно изненадани от елегантен благотворителен коледен базар във фоайето на хотела, където няколко фирми предлагаха свои стоки, част от приходите от който бяха дарени в полза на каузата. Сред представените свой щанд бяха обособили и децата от Арт визия – Сдружение за творческа дейност и интеграция, които собственоръчно бяха изрисували керамични чаши и копринени шалчета, за да помогнат на своите връстници. Импровизираното арт пространството бе допълнено от картини на Николай Русев, Марина Воронцова-Русева и фотографии на Светлан Стефанов.

Изпълнения на Тони Димитрова, Иво Донев, малките балеринки на балетна школа към ФКЦ-Варна и възпитаници на денс клуб „Огледало” зарадваха присъстващите и повдигнаха тяхното настроение. Посредством помощта на доста фирми, сред които Булавто АД, ОББ, Планекс ООД, счетоводна кантора Поликонсулт, ресторант Акант Руж, винарско имение Драгомир, Тератангра и Едуардо Мирольо, както и много други, проведената томбола с награди от Public, New Life Day Spa, Jeff de Bruges, DaBo Creation и др. и коледният базар помогнаха благотворителното събитие да събере близо 6000 лева за децата от Логопедична градина-Варна.

Източник: 
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1369