Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
16 Декември 09, 14:35 / Автор: Civitas Global
Ела в Public и донеси списъка с подаръци!
Ако си зает, вече можеш да поръчаш и по телефона.
Варна, 16 декември 2009 година

Мислиш за подаръци? Мисли за Public! Магазин Public е не просто магазин с богато разнообразие от високотехнологични продукти, музика, филми, книги и игри. Магазин Public ще бъде домът на Дядо Коледа, който ще радва малчуганите и порасналите деца по време на Коледно-Новогодишните празници. А за тези, които не успеят да дойдат в Public, за да споделят желанията си с белобрадия старец, магазинът разполага и с гореща линия, където всеки е добре дошъл вместо с писмо, да си поръча каквото си поиска с едно телефонно обаждане. 

За тези, които не обичат да обикалят в магазин, но обичат да правят подаръци. За онези, които нямат време, но пък имат желание да подарят на близките или на себе си подарък. Не само за жителите на Варна, но и за тези на цяла България, които все още си нямат магазин Public в своя град, но вече имат дълъг списък с подаръци. За всички тях, Public предлага уникална услуга и то през цялата година – поръчка по телефона и доставка до всеки край на България на който и да е продукт от каталога на магазина. А Public предлага богат избор от най-модерните високотехнологични продукти, 15 000 заглавия на книги, игри и лаптопи, 30 000 дискове с музика и филми, или играчки до безкрай. Защото в Public, забавленията живеят целогодишно.

За повече информация

Public, Мария Синигерова, +359 897 08 08 02 m.sinigerova@public.bg
CIVITAS Global Ketchum, Йоанна Проданова, +359 896 69 66 67, y. prodanova@civitasglobal.bg

Publicworld АД е създадена през 2005 г. от г-н Панос Германос, един от водещите собственици на търговски вериги в Централна и Югоизточна Европа. До момента вече има открити четири магазина Public в Гърция и два в Кипър. Магазините Public са основани като магазини за забавление, които предлагат голямо разнообразие от продукти за забавление за модерните и взискателни потребители. Магазините Public създават и нов навик за пазаруване, както и представят иновативната концепция за „ритейлтейнмънт”.

В модерната обстановка на Public потребителите имат голям избор от високотехнологични продукти, музика, филми и книги и преди всичко, незабравимо и весело преживяване в дружелюбна и приятна атмосфера, чрез многобройните активности в магазина: презентации на книги, концерти на живо, тестове на живо на най-новите продукти, и в допълнение много услуги като детски кът, кафене, безплатно сърфиране в мрежата, продажба на билети за най-горещите събития, туристически услуги и билети.

Източник:
Civitas Global

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1567