Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
18 Декември 09, 18:27 / Автор: Първа инвестиционна банка
Първа инвестиционна банка е домакин на изложбата «Лицата на невидимото»
Изложбата включва фотоси, придружени от кратки поетични пояснения, които отразяват пътешественическите впечатления на автора. Той обхожда шест населени места в Западна България, в които граждански организации или групи работят по различни теми, обединени от религиозното си и етническото разнообразие – католици, православни и християни, българи, роми, турци, банатски българи...
18.12.2009 г.

Клоновете на Първа инвестиционна банка на бул. „България” 81 Г и на бул. „Драган Цанков” са домакини на фотографската изложба на Тихомир Илиев „Лицата на невидимото”. Предвиждат се и благотворителни разпродажби на фотоси в различни формати, като средствата ще се събират в благотворителния фонд „Западна България”, учреден от Фондаци „Работилница за граждански инициативи”.

Изложбата включва фотоси, придружени от кратки поетични пояснения, които отразяват пътешественическите впечатления на автора. Той обхожда шест населени места в Западна България, в които граждански организации или групи работят по различни теми, обединени от религиозното си и етническото разнообразие – католици, православни и християни, българи, роми, турци, банатски българи... Общото за всички тях е и обединението около някаква значима за местната общност идея, около която цялата общност работи, с подкрепата на фондация „Работилница за граждански инициативи”.

Изложбата ще гостува в Първа инвестиционна банка до 11 януари 2010 г., след което ще се отправи на пътешествие из страната. Градовете, в които тя ще бъде поставена, са Стара Загора, Варна, Пловдив, Габрово, Русе и Бургас. Концепцията на изложбата е да пътува из пространства, които не са непременно обозначени като културни – за да може посланието й да достигне до по-широк кръг посетители, а не само до тези, които следят редовно културния афиш.

Повече за проекта и за пътя на изложбата може да намерите на адрес: http://www.thefacesoftheinvisible.blogspot.com/

Изложбата се реализира с медийното партньорство на списанията „За хората”, „Обекти”, „Осем” и „Програмата”. Организатор на изложбата е фондация „Работилница за граждански инициативи”, а реализирането й се осъществява с финансовата подкрепа Американската агенция за международно развитие, Балканския тръст за демокрация и фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Източник: Първа инвестиционна банка

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0726