Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Здравеопазване

Вземи в gLOG
17 Декември 09, 15:32 / Автор: PR Agency Anettevents
Медицински център МЕДЕЯ подарява процедури на стойност 5 000 лева
В навечерието на своя 8-ми рожден Медицински център Медея, Варна подари на свои клиенти процедури на стойност 5 000 лева!.
16 декември 2009 г. - в навечерието на своя 8-ми рожден Медицински център Медея, Варна подари на свои клиенти процедури на стойност 5 000 лева!

Томболата със звучното име „Красива промяна” се организира за втора поредна година. В нея участват в продължение на дванадесет седмици всички клиенти на центъра, които използват неговите услуги и които са попълнили и поставили талон с името си в специално предвидената за целта урна във фоайето на Медицински център Медея. Всяка процедура носи възможност за участие с 1 талон. Колкото повече талони са пуснати, толкова шансът за спечелване е по-голям.

Изтеглянето на печелившите имена стана в присъствието на собственичката Нели Тонева, голяма част от екипа на центъра и варненски медии. Сред публиката бе и Тина Стаматова – една от дамите спечелили награда от първото провеждане на томболата „Красива промяна” през 2008 г. Тя поднесе своите благодарности на г-жа Тонева и й подари красива зелена елхичка в саксия с пожелание за много слънчеви и успешни мигове и през следващата 2010 година. Лично новото официално лице на Медицински център Медея, известният телевизионен водещ Николай Георгиев /”Руска рулетка”, „Ясновидци” и др./, изтегли печелившите имена, а именно:

Четвърта награда: Процедури на стойност 500 лв. – печели Нели Баева.

Трета награда: Процедури на стойност 1 000 лв. – печели Христина Цонева.

Втора награда: Процедури на стойност 1 500 лв. – печели Парашкева Вълева.

Първа награда: Процедури на стойност 2 000 лв. – печели Зарка Кунева.

Програмата oт процедури за всеки спечелил се определя според нуждите на печелившия след лекарски консулт. Процедурите могат да бъдат:

· Лазерен ресърфейсинг с СО2 фракционен лазер

· IPL - фотоепилация и фотоподмладяване

· LPG Endermologie - антицелулитни и лечебни терапии

· Изпълване на бръчки и устни с гел

· Ботулинов токсин за блокиране на мимическите мускули

· Therma Shape - ултразвукова антицелулитна терапия

· Therma Skin - радиочестотен лифтинг

· Lift 6 - естествен лифтинг

· Clear Light - лечение на акне

· Козметични терапии

· Масажи

Собственичката на Медицински център Медея, г-жа Нели Тонева, съобщи пред медиите, че спечелената награда не може да бъде предоставяна на друго лице с изключение на случаите, в които това е преценено от лекарската комисия на Медея. Пакетът от процедури, трябва да бъде усвоен до 6 месеца от определянето на печелившите, освен ако избраните процедури не трябва да се прилагат в по-дълъг интервал от време.

Победителите ще бъдат обявени в сайта на компанията: www.medea.bg веднага след рождения ден на компанията.

Честито на всички печеливши!

Повече за Медицински център МЕДЕЯ

Медицински център МЕДЕЯ е създаден 2001 г. в гр. Варна като Козметичен център и Амбулатория за специализирана медицинска помощ – дерматология, а от 2007г. е лицензиран Медицински център. В годините центърът е обогатяван с модерна техника като IPL система за окончателно премахване на нежелано окосмяване Quantum HR, модул за фото подмладяване и лечение на пигментни и съдови кожни аномалии Quantum SR, първата за страната медицинска система за ендермологична терапия на LPG Systems – Cellu M6 Kewmodule I, единствените за страната системи BClear – за насочена UVB терапия за лечение на псориазис, витилиго, себореен дерматит, екземи и др. и Clear Light за лечение на акне, която убива Pacnes бактерията, Lift 6 на френската фирма LPG Systems за естествен лифтинг ефект, който работи по оригиналната техника на “пощипване” на френския дерматолог д-р Леонард М. Жаке, апарати за радиочестотен лифтинг на лице, деколте, бюст и ултразвуков за дрениране на мазнини и контур на тялато, IV поколение IPL медицинска система Lumenis 1 с новата ОПТ технология, най-съвременния фракционен CO2 лазер за лазерен пилинг, премахване на различни кожни образования и блефаропластика. В центъра се извършва инжектиране на ботокс, изпълване на бръчки, оформяне на устни, скулптуриране на лицето, мезотерапия, химичен пилинг, козметика, масажи. В центъра работят близо 15 утвърдени специалисти – козметици, кинезитерапевти, медицински сестри, дерматолози, физиотерапевт, психиатър.

Гаранция за получаване на качествена услуга е сертифицирането на Медея по стандарта за качество ISO 9001/2000.

За повече информация:

Анета Недялкова
CEO
PR Agency Anettevents
+359.52.691.888

Източник: 
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.8275