Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
23 Декември 09, 15:32 / Автор: Interimage PR and Special Events Agency
С 65 магазина BILLA е най-голямата верига супермаркети в страната
Вчера BILLA отвори едновременно 6 супермаркета в градовете Смолян, Нова Загора, Стара Загора, Русе, Варна и Плевен. Веригата е представена с 53 обекта в страната и с 12 в столицата. Разрастването за тази година приключва в навечерието на Коледа с плануваните 65 супермаркета до края на 2009.
София, 23 декември 2009

През последната година BILLA следва два основни приоритета: разрастването си на национално ниво и на развиването на собствената си марка clever. Веригата стимулира икономиката в градовете, където присъства, като осигурява нови работни места и конкурентни цени за ежедневния семеен пазар. BILLA се нарежда сред едни от най-големите работодатели в България, като осигурява над 3 800 работни места в 30 града в страната.

Откритите в последните месеци магазини са от по-малък формат и на по-удобни за пазар локации, предимно в квартали или в центъра на съответния град. Собствената марка clever е с най-достъпна цена, която отговаря на продуктите, предлагани в навлизащите на пазара ни дискаунъри. 

В супермаркетите BILLA може да се направи добър пазар, независимо дали бюджетът на семейството е по-ограничен или по-голям. Клиентите на популярната верига са улеснени и в по-внимателното и дългосрочно планиране на покупките благодарение на комбинация от интелигентни промоции, които са запазена марка на BILLA . Особено важно е, че спрямо ситуацията в момента веригата се стреми да предложи най-изгодните предложения. 

‘В BILLA можете да намерите ценово релевантни продукти, които бихте намерили в един истински дискаунтер, но при нас ще намерите и много други неща, не само като разнообразие в продуктовата листа, но и като отношение, вид на магазина, качество, което се следи ежедневно.’, сподели Дияна Тодорова, Главен оперативен директор на веригата за България.

Дебюти

BILLA Смолян

Първата BILLA в Смолян се намира на бул. "България" 11. Разположена е 795 кв.м и разполага с 29 паркоместа и 32 служители.

BILLA Нова Загора

Първата BILLA в Нова Загора е на ул. Ангел Кънчев 68, а търговската й площ възлиза на 1005 кв.м. Разполага с 70 паркоместа и екип от 32-ма служители.
Още магазини

BILLA Стара Загора

4-тата BILLA за Стара Загора отвори врати на ул. "Цар Симеон Велики" №218. Търговската площ на супермаркета е 1026 кв. м. Магазинът разполага с 50 паркоместа и отваря 44 нови работни места.
BILLA Варна

Разположена върху 543 кв.м площ, 4-тата варненска BILLA се намира в ж.к. Левски на ул. Димитър Икономов №36. Екипът е от 27 служители.
BILLA Русе

5-ти супермаркет за Русе бе открит на ул. Солун №12. Търговската площ на магазина е 852 кв.м, а паркоместата - 10. С новата BILLA се откриват 30 нови работни места за русенци.
BILLA Плевен

Плевен също осъмна с още един супермаркет BILLA, трети за града. Намира се в ж.к.Сторгозия №84 на площ от 811 кв.м, с 51 паркоместа и 47 служители.

Бележки до редакторите:

За БИЛЛА

Австрийската фирма BILLA е основана през 50-те години във Виена. През 1996 г. BILLA става собственост на групата REWE, един от лидерите в търговията и туристическите услуги както в Германия, така и в цяла Европа. В България компанията навлиза през 2000 г. с откриването на първия си супермаркет на 5 октомври в София. За 9 години са открити общо 65 магазина, 12 от които в столицата. Поддържането на високо качество, ниски цени и богат асортимент е най-важното правило, към което BILLA неизменно се придържа. Фирмата активно развива и собствената си марка clever, която като съвкупност цена-качество няма конкуренция на българския пазар. BILLA България е сред най-големите чуждестранни фирми у нас, като е осигурила над 3 800 работни места в различни градове из страната.

За допълнителна информация:

Виктория Иванова Т: 470-91-30

Мениджър връзки с медии М: 089 565-58-22

Агенция Interimage Е: victoria.ivanova@interimage.bg www.interimage.bg

Източник: Interimage PR and Special Events Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1541