Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

Вземи в gLOG
30 Декември 09, 12:41 / Автор: Сдружение „Отворена Младеж”
Дрегер на мобилния ти телефон
Сдружение „Отворена Младеж”, използвайки белгийския опит, разработи специална превантивна игра, която измерва промилите алкохол в кръвта съобразно данни, въведени от конкретния ползвател.
Всеки шофьор би искал предварително да знае какво би показал дрегера, ако се наложи да бъде тестван. Не за да не пием, а за да не шофираме с опасна концентрация на алкохол в кръвта, сдружение „Отворена Младеж”, използвайки белгийския опит, разработи специална превантивна игра, която измерва промилите алкохол в кръвта съобразно данни, въведени от конкретния ползвател. Играта може да се свали безплатно от интернет страницата за пътна безопасност на сдружението http://roadsafety.open-youth.org, да се инсталира на мобилен телефон и да се използва неограничено.

Инициативата е част от кампаниите на сдружение „Отворена Младеж” за ограничаване на рисковото шофиране и се реализира като част от проект HEROES, финансиран от Европейската Комисия в рамките на Програмата за обществено здраве. Сдружението не носи отговорност за евентуални щети, свързани с използването на превантивната игра.

Източник:
Савина Атанасова

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4955