Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Благотворителност

Вземи в gLOG
31 Декември 09, 13:03 / Автор: Комуникационна група Имидж Едвъртайзинг
ТЕЦ-Сливен дари радост на деца-сираци за празниците
70 дечица на възраст до 3 години получиха любимите си лакомства и плодове в изобилие, като дар от топлофикационното дружество.
Топлофикация – Сливен дари малко радост за новогодишните празници на децата-сираци отглеждани в Дома за медико-социални грижи в града под „Сините камъни”. 70 дечица на възраст до 3 години получиха любимите си лакомства и плодове в изобилие, като дар от топлофикационното дружество. Малките момиченца и момченца не за пръв път са обгрижвани от ТЕЦ-Сливен. Компанията вече пета година прави целеви дарения за сираците по различни празници и поводи.

Директорът на предприятието инж. Ангел Ангелов в най-празничните дни от годината е решил да отдели от бюджета на предприятието средства, за да не бъдат пренебрегнати самотните деца. „В криза сме, но ние сме поели ангажимент към сирачетата и го изпълняваме с огромно щастие!” – сподели инж. Ангелов.

Ръководителят на сливенския дом за деца лишени от родителски грижи д-р Кита Христова сърдечно благодари на Топлофикация за отношението ги и увери, че тяхната помощ особено в трудни моменти е много ценна, стойността й не е само материална, но и морална и емоционална.

Източник:
Комуникационна група Имидж Едвъртайзинг

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.3242