Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
06 Януари 10, 02:23 / Автор: Българско круиз общество
Сезонен спад с 35% в цените на големите круиз компании
По данни на Асоциацията на международните круиз линии, над 90% от пасажерите посочват, че са „доволни” или „изключително доволни” от ваканцията на круиз както и от съотношението цена-качество.
„Сравнителният анализ, който правим регулярно показа спад с 35% на цените за круизи с отплавания през първата четвърт на 2010”, казва Илиян Иванов, акредитиран круиз експерт към Българското круиз общество. „Никога досега в историята на круиз индустрията не е имало по-подходящо време за пътешествия по вода – световното икономическо свиване и спадът на резервации от американския пазар, който формира 78% от пазара на круизи в света, пускането на все по-големи круиз кораби (до 2012 ще бъдат пуснати на вода 35 мега-лайнера, които значително ще увеличат предлагането в условията на намалено търсене) изтегля цените надолу и прави круизите още по-примамлива алтернатива за активна почивка” допълва той. 

По данни на Българско круиз общество, 3-дневен круиз между Маями и Бахамските острови започва от 133 евро на човек, настанен в двойна каюта. Най-общо, в цената на круиза са включени нощувките на борда, храната, някои напитки и забавленията. Круизът е прекрасно допълнение ако така или иначе пътувате до дадена дестинация по бизнес или на гости. В рамките на няколко дни може да посетите и проучите градове, в които в последствие да се върнете за по-дълго. Важен стимул е и отпадането на визите за български граждани в много страни по света, намаляването на цените на самолетните билети, както и на хотелските нощувки. Важно е да се отбележи, че круиз за пасажерите, посещаващи Ямайка и Хаити не се изисква виза, стига да не се нощува в хотел на брега. Ако досега сте плавали с икономични и нискотарифни круиз линии, при създаващите се условия с малко доплащане може да си позволите по-висок клас кораби, съответно - по-стойностно преживяване. 

По данни на Асоциацията на международните круиз линии, над 90% от пасажерите посочват, че са „доволни” или „изключително доволни” от ваканцията на круиз както и от съотношението цена-качество. Круиз пътешествието обикновено се планира минимум месец и половина преди отплаването за да имат пътниците по-голям избор на каюти и по-изгодни цени. В момента вече се пълнят каютите за 14-ти февруари, мартенските и великденските празници.

Българско круиз общество
Тел. 02/422-40-40
www.Cruise.Bg

Източник: 
Българско круиз общество

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1587