Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

Вземи в gLOG
08 Януари 10, 10:08 / Автор: Civitas Global
„Бандитска Варна”: Само в PUBLIC, Веселина Томова разказва една истинска история от първо лице за мафията в България
„Бандитска Варна” е превъплъщението на рисковете, присъщи на истинската разследваща журналистика, и разкритията, до които малцина биха стигнали без смелостта и дързостта на Веселина Томова.
Варна, 07 януари 2010 година

Само в магазин Public, от 16:00 ч. на 09 Януари 2010 г., събота, Веселина Томова, главен редактор на Afera.bg ще раздава автографи на представянето на книгата си „Бандитска Варна.”

„Бандитска Варна” е превъплъщението на рисковете, присъщи на истинската разследваща журналистика, и разкритията, до които малцина биха стигнали без смелостта и дързостта на Веселина Томова. Книгата разказва за корупцията в МВР и съдебната система, и не спестява документални разкази за това какво вършат полицаи и магистрати, за да отстранят конкуренцията в подземния свят. Не просто отекващи слухове, носени от морския бриз и потъващи в Черното бурно море. Веселина Томова разкрива за посетителите на магазин Public истини, видени и преживени лично от нея.

В Public на два етажа и повече от 2 000 квадратни метра посетителите могат да избират между много високо-технологични продукти, повече от 15 000 книги, игри и лаптопи, но преди всичко незабравимо преживяване в дружелюбна и приятна атмосфера.

За повече информация

Public, Мария Синигерова, m.sinigerova@public.bg

CIVITAS Global Ketchum, Йоанна Проданова, +359 896 69 66 67, y. prodanova@civitasglobal.bg

Publicworld АД е създадена през 2005 г. от г-н Панос Германос, един от водещите собственици на търговски вериги в Централна и Югоизточна Европа. До момента вече има открити четири магазина Public в Гърция и два в Кипър. Магазините Public са основани като магазини за забавление, които предлагат голямо разнообразие от продукти за забавление за модерните и взискателни потребители. Магазините Public създават и нов навик за пазаруване, както и представят иновативната концепция за „ритейлтейнмънт”.

В модерната обстановка на Public потребителите имат голям избор от високотехнологични продукти, музика, филми и книги и преди всичко, незабравимо и весело преживяване в дружелюбна и приятна атмосфера, чрез многобройните активности в магазина: презентации на книги, концерти на живо, тестове на живо на най-новите продукти, и в допълнение много услуги като детски кът, кафене, безплатно сърфиране в мрежата, продажба на билети за най-горещите събития, туристически услуги и билети.

Източник:
Civitas Global

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0265