Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
12 Януари 10, 11:25 / Автор: AMI Communications
HP с две награди от последния доклад за офис печатни устройства на Buyers Laboratory Inc.
HP спечели две от престижните награди „Pick” на независимата лаборатория за оценяване на офис техника за печат и изображения Buyers Laboratory Inc. (BLI). Наградени са цветния лазерен принтер HP LaserJet CP4525 и монохромният лазерен принтер HP LaserJet P3015. Продуктите, налични в България от месец октомври, са били подложени на изчерпателни тестове от BLI. Компанията е оценявала ключови характеристики като надеждност, качество на разпечатките, продуктивност и работа с устройствата.

HP спечели две от престижните награди „Pick” на независимата лаборатория за оценяване на офис техника за печат и изображения Buyers Laboratory Inc. (BLI). Наградени са цветния лазерен принтер HP LaserJet CP4525 и монохромният лазерен принтер HP LaserJet P3015. Продуктите, налични в България от месец октомври, са били подложени на изчерпателни тестове от BLI. Компанията е оценявала ключови характеристики като надеждност, качество на разпечатките, продуктивност и работа с устройствата.

HP – първи избор за средните по големина работни екипи
Цветното многофункционално устройство HP LaserJet CP4525 е безспорен победител в категорията на цветни лазерни принтери, предназначени за употреба от средни работни екипи.

„Не е достатъчно само да кажем, че цветният LaserJet CP4525 е лесен за употреба. Предният панел на устройството предлага пълен достъп до консумативите, а ако потребителят случайно обърка местата на тонер касетите, той ще бъде предупреден за това от контролния панел, което прави рутинната поддръжка наистина елементарна”, коментира Джо Елерман, Техник по тестовете в BLI.

Останалите характеристики, отличени от BLI, са еко опаковката Clearview, отличното качество на цветни разпечатки и възможността за управление на цветовете. По-добрият контрол на цветовете позволява на системните администратори да контролират разходите си, като ограничават и подбират употребата на цвят спрямо конкретните изисквания.

„HP се гордее с наградата на Buyers Laboratory – „Отличен цветен принтер за средни работни екипи”. Тя засвидетелства иновациите и стойността на нашите цветни лазерни принтери, предназначени за големи предприятия. Наградата показва нашата отдаденост да предложим надеждни и високо производителни МФУ на организациите. Ние ще продължим да подобряваме стандарта на качество и да предлагаме най-пълното портфолио от решения за печат”, коментира Луис Касадо, Управляващ директор, „Лазерни продукти и решения за предприятия” (LES), Решения за печат в НР.

HP спечели наградата „Pick” в категорията за принтер, предназначени за малки работни екипи
Отлично представилият се по време на тестовете HP LaserJet P3015 е избор на BLI в категорията принтер за малки работни екипи.

“LaserJet P3015 е лесен за употрeба лазерен принтер, предлагащ добра продуктивност, съчетана с печат на ясен и четлив текст”, каза Тони Мацери, Старши техник по тестовете в BLI.

„Пакетът включва капацитет на хартия и памет, които са над стандартните. Значителните приложения за управление и изскачащите съобщения от драйверите държат потребителите информирани за работата на устройството и възникналите грешки, без да има нужда от инсталирането на допълнителен софтуер”, добавя Мацери.

“Бизнесът трябва да се фокусира върху стратегията, а не да се тревожи за разходите и логистиката, свързани с печата. HP LaserJet P3015 позволява на компаниите да направят инвестиция не само в конкретно устройство, а в своята продуктивност като цяло”, заключи Касадо.


За Buyers Laboratory Inc.
От 1961 г. Buyers Lab е една от водещите независими лаборатории за оценяване на офис техника и организация, защитаваща интересите на бизнес потребителите. Наред с публикуването на най-обстойните и точни тестове на офис техника за печат и изображения, всеки от които изисква значителни усилия и време за тестване в лабораториите на BLI във Великобритания и САЩ, компанията е и основен източник на подробни бази данни със спецификации и цени на копирни машини, принтери, факсове и многофункционални устройства. Базите данни на компанията включват повече от 10 000 продукта и се ползват с репутацията на най-достоверния и изчерпателен ресурс в индустрията. Цялата информация е достъпна за онлайн абонатите на BL, чрез услугата за получаване на сравнителна информация – bliQ. Енциклопедичните ресурси включват бърз и лесен достъп и до First Look Reports, Field Test Reports, Lab Test Reports, Solutions Reports и статиите публикувани от BLI.

Освен оценяването на офис техника за абонатите си Buyers Lab предлага и консултации на купувачи и широка гама от конфиденциални частни тестове и оценяване на устройства за печат на документи, бета и предварителни тестове, издаване на сертификати, тестване на консумативи (като тонер, мастила и фото-проводници), софтуер, решения и оценяване на медии (включително нови и рециклирани хартии).

За повече информация за Buyers Lab, можете да посетите www.buyerslab.com или да пишете на info@buyerslab.com

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/.

За Контакти:Мартин Маев, AMI Communications за HP, тел. 02/ 989 51 15, моб. 0885 769 556, email: martin.maev(at)amic.bg

Източник:
AMI Communications


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0884