Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
12 Януари 10, 15:28 / Автор: Apeiron Academy
Две стипендии за обучение в първата квалификация за вътрешни комуникации у нас даде Apeiron Academy
Победителите в конкурса за стипендии са от България и Словакия.
София, 12 януари 2010 г.

Приключи конкурсът за стипендии за обучение в първия у нас випуск на английската професионална квалификация в областта на вътрешните комуникации - Сертификат за вътрешни комуникации на Английския институт за ПР (Chartered Institute of Public Relations, CIPR). Apeiron Academy, акредитиран център на института в България и организатор на конкурса, връчи две стипендии – на Петя Узунова, Executive Recruitment Consultant в Antal international Bulgaria (http://sofia.antal.com/) и Мартина Личкова, Project Coordinator/ Account Manager – Human Resources Consulting в KNO Slovakia (www.kno.sk). Стипендиите покриват всички разходи по обучението и допълнителните учебни материали на студентите. Другите двама финалисти, които също показаха много добри резултати в представянето си, получават частични стипендии за обучение в програмата.

Квалификационната програма е първата в България, която дава възможност за придобиване на международен сертификат в областта на вътрешните комуникации и ще стартира на 10 февруари 2010 г. Обучението е с продължителност 6 месеца. В акредитирания център Apeiron Academy лекциите ще бъдат водени от гост-лектори на CIPR от Великобритания.

В конкурса за стипендии се включиха общо 15 кандидати. В първия етап участниците бяха оценявани на база подготвените от тях есета на тема: ”Успешните комуникации започват отвътре”, а на втория етап с четиримата финалисти беше проведено интервю. Комисията, която извърши оценяването, беше в състав - създателя на програмата Кевин Рък, Ан Пилкингтън - акредитиран преподавател на CIPR и основател на PR Academy (Великобритания), както и екипът на Apeiron Academy.

Успешно завършилите квалификационната програма на британския институт получават международен сертификат за вътрешни комуникации. CIPR Сертификат за вътрешни комуникации е подходящ за специалисти, работещи в сферата на вътрешните комуникации или такива, които имат опит в областите връзки с обществеността, човешки ресурси, медии, събитиен мениджмънт, корпоративна социална отговорност и public affairs и биха искали да задълбочат познанията си за организационна култура и организационна промяна, стратегическо планиране в сферата на вътрешните комуникации, социални мрежи и нови медии.

-край- 

За Apeiron Academy

Apeiron Academy е създадена и се развива като център за професионално обучение в областта на организационните комуникации (ПР, вътрешни комуникации, маркетинг, комуникационни умения за мениджъри, др.) от януари 2006 година. Академията е акредитиран център в България на английския институт the Chartered Institute of Public Relations (CIPR) от юли 2006 година и предлага у нас четири професионални квалификации на института в сферата на PR и комуникациите. Apeiron Academy организира и провежда отворени и вътрешни обучения, семинари, конференции, майсторски класове, професионални срещи и кръгли маси на теми от сферата на комуникациите и сходни области. Екипът на Apeiron Academy последователно работи за утвърждаване на добрите принципи и практики в сферата на комуникациите, както и за създаване и поддържане на професионални мрежи в областта.

### 

За повече информация:

Нели Бенова
Управляващ директор, Apeiron Academy

T.: 02/ 811 7867
M.: 888 26 85 62
E: nbenova@apeironcommunication.com
W:
www.apeironacademy.com

Източник:
Apeiron Academy

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.148