Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
15 Януари 10, 23:18 / Автор: CIVITAS Global
Маги Джанаварова с Първа стъпка в PUBLIC на 24 януари (неделя) от 18:00 часа
За феновете си в морската столица Маги ще изпее хит синглите от албума „Трябва да знам” и „Светът е мой”, дуетното й парче с Миро, плюс още парчета, включително едноименното „Първа стъпка”, създадено специално за Маги от рапъра Бобо.
Варна, 14 януари 2010 година

Новият музикален идол на България, Маги Джанаварова ще представи на живо своя дебютен албум „Първа стъпка” на 24 януари 2010 (неделя) в най-якия магазин за забавления PUBLIC във Варна.

За феновете си в морската столица Маги ще изпее хит синглите от албума „Трябва да знам” и „Светът е мой”, дуетното й парче с Миро, плюс още парчета, включително едноименното „Първа стъпка”, създадено специално за Маги от рапъра Бобо. Начало на импровизирания мини концерт на младата звезда в най-големия магазин за забавление във Варна: 18.00 часа. След това Маги ще раздава автографи и ще се снима с всички почитатели на новата българска музика от любимия й морски град.

Също така, в магазин Public феновете могат да закупят албумa на Маги „Първа стъпка”, издаден от Вирджиния Рекърдс през декември 2009. Public предлага богат избор от най-модерните високотехнологични продукти, 15 000 заглавия на книги, игри и лаптопи, 30 000 дискове с музика и филми, както и играчки до безкрай.

За повече информация

Public, Мария Синигерова, m.sinigerova@public.bg

CIVITAS Global Ketchum, Йоанна Проданова, +359 896 69 66 67,
y.prodanova@civitasglobal.bg

Вирджиния Рекърдс, www.virginiarecords.com, tel. (02) 983 35 81

Publicworld АД е създадена през 2005 г. от г-н Панос Германос, един от водещите собственици на търговски вериги в Централна и Югоизточна Европа. До момента вече има открити четири магазина Public в Гърция и два в Кипър. Магазините Public са основани като магазини за забавление, които предлагат голямо разнообразие от продукти за забавление за модерните и взискателни потребители. Магазините Public създават и нов навик за пазаруване, както и представят иновативната концепция за „ритейлтейнмънт”.

В модерната обстановка на Public потребителите имат голям избор от най-модерните високотехнологични продукти, музика, филми, игри и играчки, книги и, преди всичко, незабравимо и весело преживяване в приятна атмосфера, чрез многобройните дейности в магазина: презентации на книги, концерти на живо, тестове на най-новите продукти, и в допълнение много услуги като детски кът, кафене, безплатно сърфиране в мрежата, продажба на билети за най-горещите събития, туристически услуги и билети. За тези, които нямат възможност да посетят Public във Варна, магазинът предлага и поръчки по телефона!

Източник:
Civitas Global Ketchum

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.5656