Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
16 Януари 10, 14:54 / Автор: Българско дружество за връзки с обществеността
2009 година – една от най-успешните за БДВО
На 14 януари Управителният съвет на Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) организира регулярното годишно Общо събрание на своите членове.
На 14 януари Управителният съвет на Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) организира регулярното годишно Общо събрание на своите членове. Събитието се проведе в конферентната зала на Нацинален пресклуб „София Прес”. На събранието присъстваха Управителният съвет (Милена Атанасова, Мануела Дюлгерова, Асен Асенов, Ралица Жикова, Нина Мирчева, Нели Бенова), Комисията по етика на БДВО (Александър Христов, Стоян Стоянов и Елица Наумова) и членовете на дружеството – изявени PR специалисти в България.

На Общото събрание бе представен отчет за реализираните проекти през 2009 година, приет от членовете единодушно и бе гласувана програмата за дейността на дружеството през 2010-та – отново с пълно мнозинство. Членовете на БДВО преизбраха Милена Атанасова за председател и през новата година. Бе допълнен и състава на УС – на мястото на Калина Петрова бе избрана Илияна Захариева – мениджър „Корпоративни комуникации”, а на мястото на Нина Мирчева – Стоян Стоянов – старши мениджър „Организация на събития” в AMI Communications от КЕ към БДВО. Респективно в Комисията по етика, на мястото на Стоян Стоянов влезе Мила Миленова – PR мениджър на „Тандем”.

На събранието бяха анонсирани още стартът на електронно информационно издание на БДВО; предстоящата промяна в корпоративната идентичност на Дружеството с евентуален конкурс за лого, както и проект за нов сайт със специализирана затворена секция единствено за членове на БДВО.

Тази година традиционният конкурс на БДВО за постижения в областта на PR "PR Приз" празнува 10 години от създаването си, така че 2010-та се очертава специална за дружеството!

Източник:
БДВО

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1127