Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
19 Януари 10, 09:55 / Автор: Public Affairs
Покана за Сноуборд състезание в градски условия King of the Rail
Sportrax, BAS, Whiteroom и NESCAFE 3in1 ви предлагат една неочаквано добра комбинация за развитието на сноуборд културата в България - King of the Rail. Събитието, което ще събере най-добрите рейл карачи в страната, за да премерят сили в градски условия.
Опитът показва, че безснежните дни през декември и януари могат да са изключително дразнещи. Хем е зима, дългоочакваният период, през който карането на сноуборд се превръща в основно занимание - хем по планините снегът все още е дефицит.

Без паника – спасението е на лице! Както повечето от вас знаят, паркингът на магазин Sportrax се сдоби с чистак-бърсак нова конструкция с изкуствена настилка, на която са поставени рейл и фън-бокс, целящи да направят делниците, а и липсата на сняг по-поносими. И за да може картината да е завършена, Sportrax, BAS, Whiteroom и NESCAFE 3in1 ви предлагат една неочаквано добра комбинация за развитието на сноуборд културата в България - King of the Rail. Събитието, което ще събере най-добрите рейл карачи в страната, за да премерят сили в градски условия.

Датата е 21-ви януари (четвъртък), а организаторите са се постарали всчко да е на лице – готина музика, зареждащи чаши с топло NESCAFE 3in1и много изненади, както за участниците в състезанието, така и за дошлите просто да позяпат и релаксират.

Събитието ще протече в два етапа – квалификации, които ще се проведат под формата на джем сешън и финал, в който класиралите се, ще се изправят директно един срещу друг, а победителят, както си му е редът ще бъде корнован “King of the Rail”. И естествено всичко ще завърши с подобаващо за случая кралско парти. Мястото е клуб Sugar. Специални гости ще бъдат Beat Assasins, Jimmy Mofo и Mc Darrison.

Малко по-надолу ще намерите програмата на “King of the Rail”, а желаещите да участват, могат да се запишат предварително на www.sportrax.bg и www.whiteroom.info.

10:00 – 14:00 ч. – отворена сесия (всеки желаещ може да кара на конструкцията)

10:00 – 16:00 ч. – записване

16:00 – 17:00 ч. – тренировки

17:30 – 19:30 ч. – квалификации

20:00 – 21:00 ч. – финали

21:00 ч. – награждаване 

А ето и наградите за които ще се борят участниците в състезанието:

King of the Rail - 500 лв. парична награда от Sportrax и 200 лв. ваучер от магазин BAS
Best Youngblood - 300 лв ваучер от Sportrax и 200 лв ваучер от магазин BAS
Queen of the Rail - 200 лв ваучер от Sportrax и 200 лв ваучер от магазин BAS
Best ski trick - 300 лв ваучер от Sportrax и предметна награда

Организаторите обещаха, че по време на цялото състезание, ще има нерегламентирани награди, които ще бъдат раздадени на най-добре представилите се.Отпивайки топла чаша горещо NESCAFE 3 в 1, съдиите в състав Иван Иванов - Кебапа, Димитър Чокоев - Джими и Владислав Петров – Владсън ще изберат кой ще бъде коронован, а водещият ще бъде Лозьо Димитров. Дани Роев пък ще оценява триковете на скиорите, които ще вземат участие в състезанието. На разположение на всички ще е open bar area-та, а след събитието не забравяйте и за афтър партито в клуб Sugar!

Източник:
Жана Кебонина, Public Affairs

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9336