Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
19 Януари 10, 13:53 / Автор: AMI Communications
HP представя новo поколение преносими компютри HP Mini
София, 19 януари 2010 г. – HP представи нов компактен и лек преносим компютър HP Mini 210. Той ще се предлага в червен цвят и съчетава мобилност, бърз и лесен достъп до Интернет, електронна поща, музика, видео и снимки на практика от всякъде.
Специален софтуер улеснява връзката с Интернет, работата и забавлението

София, 19 януари 2010 г. – HP представи нов компактен и лек преносим компютър HP Mini 210. Той ще се предлага в червен цвят и съчетава мобилност, бърз и лесен достъп до Интернет, електронна поща, музика, видео и снимки на практика от всякъде.

Колоритен приятел
HP Mini 210 се отличава с яркия си и дързък червен цвят. Корпусът на модела е украсен с релефни геометрични форми, които са защитени от надраскване, благодарение на специалната технология на нанасяне HP Imprint Finish. Елегантните черти и размери - 2.5 см дебелина и тегло 1.1 кг, допринасят за цялостното излъчване и стил на HP Mini.

В допълнение на външния си вид HP Mini 210 предлага широк цветен регистър с висока разделителна способност (HD) на 25.7 см. широкоекранен дисплей. Високата разделителна способност дава възможност на потребителите да се наслаждава на изумително качество на изображението и звука.

“HP Mini 210 е истинско постижение както от гледна точка на стил, така и на възможности. Забавни цветове, тънък дизайн, дисплей без рамка, мултитъч тъчпад, гумена клавиатура и вграден софтуер на НР Mini 210 дават възможност на потребителите да изразяват своя индивидуален стил, без да правят компромиси с производителността. На работа, в къщи или в движение HP Mini 210 ще позволи на потребителите да останат свързани с мрежата и своите приятели, да се забавляват, информират и работят ефективно”, коментира Виржиния Недева, Маркетинг мениджър „Персонални системи” (PSG) в НР.

Винаги онлайн
HP Mini 210 идва със специален софтуер позволяващ на потребителите връзка с техните приятели, достъп до музика, видео, снимки, документи и Интернет без значение дали са вкъщи или в движение.

- HP QuickWeb включва моментално HP Mini 210. Само с отварянето на компютъра потребителите имат моментален достъп до чат, Интернет, Skype, уеб поща и снимки. Windows може да бъде стартиран само с едно натискане на бутона. Това позволя бързото довършване на започнатите документи или други синхронизирани файлове чрез клавиатурата, чийто размер е 93% от този на стандартните клавиатури.

- HP QuickSync позволява автоматичната синхронизация, миграция, достъп и публикуване на съдържание между основния персонален компютър и HP Mini 210. Съдържанието може да се създава и изпраща в движение и безжично да се синхронизира на основния компютър в къщи.

- HP QuickConnect прави всички файлове достъпни от облака и подсигурява тяхното съхранение с автоматичен back-up и синхронизация.

- HP QuickStream използва Интернет, за да предава съдържание от основното PC до HP Mini 210, без да има нужда да се копират файловете отново.

- HP CloudDrive, позволява виртуалното съхраняване на до 100 гигабайта информация.


Потребителите могат да общуват с приятелите си чрез електронна поща, чат, Skype уеб конференции от всяка точка, благодарение на WLAN, уеб камера, микрофон и допълнителната възможност за 3G връзка.

Цени и наличност
HP Mini 210 се предлага на българския пазар на препоръчителна цена от 699 лв. с ДДС.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/.

За Контакти:Мартин Маев, AMI Communications за HP, т: 02/ 989 51 15, @:martin.maev(at)amic.bg

Източник: AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5782