Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
23 Януари 10, 08:29 / Автор: EventsTeam
И през 2010-а продължават вечерите посветени на световните културни столици, „които никога не спят”!
Първата за 2010 година вечер е посветена на Буенос Айрес! Домакинът на събитието, според положената вече традиция, Бар Галерия в хотел Вентура кани на 29 януари от 21 часа, почитателите на горещите аржентински страсти, за да се насладят на всички изненади на вечерта!
В края на 2009 година във Варна стартира лайфстайл поредица посветена на едни от най-красивите културни столици по света. GLOBAL CITY EVENTS посвети първите две събития от поредицата „10 месеца – 10 красиви вечери” на неповторимите Париж и Ню Йорк.

Първата за 2010 година вечер е посветена на Буенос Айрес!

Домакинът на събитието, според положената вече традиция, Бар Галерия в хотел Вентура кани на 29 януари от 21 часа, почитателите на горещите аржентински страсти, за да се насладят на всички изненади на вечерта! Организаторите на събитията Totally Events, Хотел Вентура – домакин и PR agency Anettevents са предвидили за своите гости, изпълнения на танцьорите на аржентинско танго Ивайла Иванова и Асен Димитров и музикално пътуване с Dj Olaija /Global Vision Circle/. Присъстващите на вечерта ще се насладят и на специалния гост на вечерта – Андронина, на нейния топъл глас и чувствените напеви на акордеона й. Андронина е вокал на група „Насекомикст”, нашумялата напоследък със саундтрака към филма на Камен Калев „Източни пиеси” спечели доста награди, между които и в Токио.

Аржентински вина и тапас ще допълнят атмосферата на вечерта посветена на Буенос Айрес.

Както бе съобщено още при стартирането на поредица GLOBAL CITY EVENTS, организаторите подкрепят и избрана от тях кауза. Част от средствата ще бъдат предоставяни всеки месец на Логопедична градина Варна с цел облагородяване на обширните зелени пространства около детското заведение, за което вече е стартиран проект подкрепен и от Община Варна.

Събитията се организират с подкрепата на Alpha Bank.

Повече за «Насекомис»:

“Adam’s Bushes Eva’s Deep” е името на първия официален албум на българската банда Насекомикс, който е вече факт на българския музикален пазар.
Албумът е съвместна продукция на Насекомикс, английския продуцент Ilian Walker p.k.a. Ils и Ангел Христанов (АртИтърнъл). Две от песните - "Инжектирай ме с любов" и "Lady Song" са част от новия български филм на режисьора Камен Калев - "Източни пиеси". Едни от последните концертни изяви на Насекомикс, предизвикали овациите на публиката са от тазгодишните издания на филмовите фестивали в Кан и Сараево, където българската група свири на премиерните прожекции на “Източни пиеси”. Музиката на Насекомикс e особено витална и живее в хармония с минималистично-сантименталните текстове на Андрония Попова и Марий Росен.
Насекомикс са: Андрония Попова – вокали, акордеон, клавири; Михаил Йосифов – китари, клавири, вокали;Тодор Карастоянов – барабани, вокали, машини и Георги Дончев – чест гост на баса.
Историята на Насекомикс започва през 2001г., в град София. Групата има вече един мултимедиен албум - “Insectomix” (“абсолютно пиратска продукция”), както и сингъла "градАД" предхождащ “Adam’s Bushes Eva’s Deep”. Силата на Насекомикс е в изпълненията на живо на концерти, в клубове и фестивали, в България и чужбина.

Досега Насекомикс са изнасяли концерти в Италия, Германия, Франция, Испания, Полша. В България свирят в клубове в София, Пловдив и в други градове, но често се появяват и на различни места като Френския Институт в София, например и в пространства, които не са специално предназначени за музика.
Музиката на Насекомикс е стилово трудно определима – в първоначалния си период са много близко до трип-хоп и мързелив брейкбийт бандите. А последните им изяви са далеч по-твърди и високоскоростни – подходящи за drum’n’bass партита и подскачане. Самите те намират себе си за силни в изпълненията на живо, поради което концертите им не си приличат един с друг. Насекомикс са живото доказателство, че електронната музика в България има нужда от силен музикантски ритник, за да излети в новия космос.
Музикалните търсения на Насекомикс не спират в копиране на западни стилове. Позволяват си и етно заемки от българския фолклор и от циганската музика, както и да оформят собствено звучене, което е трудно за стилови класификации.

За повече информация:

Анета Недялкова

PR Agency Anettevents

+ 359.887.989.029

Източник: 
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1311