Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
26 Януари 10, 13:36 / Автор: PR Agency Crossroads България
СуперХостинг.БГ удвоява параметрите на хостинг плановете
Компанията предлага за първи път в България и оферта с неограничен трафик
Българската компания за хостинг услуги СуперХостинг.БГ (http://www.superhosting.bg/) обяви, че увеличава двойно параметрите на своите хостинг планове. Предложението влиза в сила от 18 януари 2010 г. Досегашните цени остават същите, а всички настоящи клиенти на компанията, ще получат автоматично новите параметри. 

„Интернет се променя с бързи темпове и днес повечето портали, онлайн медии или корпоративни сайтове добавят видео възможности и нови социални функции за своите потребители. Като лидер на пазара, ние винаги се стремим да сме в крак с новите тенденции, но същевременно във време на ограничени бюджети и стремеж към оптимизиране на разходите, нашата цел е това да не води до увеличаване на разходите за хостинг. Добрата новина е, че инвестициите, които СуперХостинг.БГ прави непрекъснато в нови технологии, ни позволяват да отговорим на тази необходимост на нашите клиенти, предлагайки им по-добри параметри при същите ценови нива“ - заяви Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ. 

Така клиентите на хостинг план СуперСтарт вече ще имат 6555 MB пространство, 65 GB трафик и един допълнителен домейн (Аdd-on). Досегашните параметри за този план бяха 4555 MB пространство и 35 GB трафик. Клиентите, които са избрали (или ще изберат) хостинг план СуперПро вече ще се възползват от 37 555 MB пространство, 3755 GB трафик и 7 допълнителни домейна, като настоящите цифри са съответно 17 555 MB пространство, 1055 GB трафик и 3 Add-on домейна. Най-голямо е увеличението за план СуперХостинг. Новите параметри при него са 97 555 MB пространство, неограничен трафик и 17 допълнителни домейна, като досегашните бяха 41 555 MB пространство, 1655 GB трафик и 7 Add-on домейна. 

Според Дреновски, промяната в параметрите идва в момент, когато много от клиентите на компанията са достигнали капацитета на своите хостинг планове и по този начин СуперХостинг.БГ премахва нуждата от още един допълнителен разход по дейността им.

За компанията 

СуперХостинг.БГ (http://www.superhosting.bg/) е компания, чиято основна дейност е в областта на хостинг услугите. Под тази търговска марка тя предлага уеб хостинг, регистрация на домейн, във виртуални и наети сървъри, издаване и инсталиране на SSL сертификати, уеб дизайн и др. През последните няколко години СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се хостинг компания на българския пазар.

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria, Konsultirai.me

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.0351