Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
27 Януари 10, 13:41 / Автор: PR Agency Crossroads България
Спиди Нет пусна промо пакети „Телевизия + Интернет“
Предложението на компанията идва в момент, когато IP телевизията става все по-популярна и се очаква сериозен ръст на този сегмент у нас.
Tелекомуникационият оператор Спиди Нет (http://www.speedy-net.bg/) обяви промоционални пакети „Телевизия + Интернет“ за своите настоящи клиенти, както и за нови абонати. Предложението на компанията идва в момент, когато IP телевизията става все по-популярна и се очаква сериозен ръст на този сегмент у нас.

„Миграцията на телевизията към IP среда вече преминава в етап на зрялост, основните технологични и пазарни проблеми са решени и аз очаквам през тази година да наблюдаваме сериозен ръст на този тип услуги както у нас, така и по целия свят. Хубавото е, че пазарът на интерактивна цифрова телевизия в България се развива ако не със същите, то поне със сходни темпове като тези в останалия свят и от това ще спечелят най-вече потребителите. С новия промоционален пакет Спиди Нет иска да популяризира по-широко IP телевизията и същевременно да даде възможност на своите клиенти да се убедят в качеството на услугата“ - заяви Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет.

За нови потребители телекомът предлага два ценови варианта. При избор на „Пакет Старт“, срещу 25 лева на месец, потребителите получават възможността да гледат 25 телевизионни програми, както и да използват оптичен Интернет. Стандартните цени на двете услуги са съответно 19 лв. и 25 лв. месечно, но при сключването на едногодишен договор, се спестяват 9 лв. всеки месец. На потребителите, които искат да имат повече ТВ канали, Спиди Нет предлага промо „Пакет Стандартен“ на месечна цена от 30 лв. Той включва 89 телевизионни програми, в комбинация с оптичен Интернет. Настоящите абонати на компанията пък могат да закупят „Пакет Стандартен“ на стойност 39 лв. на месец, който също включва 89 ТВ програми и оптичен интернет. При нарастване броя на програмите, всички абонати автоматично ще получават достъп и до новите канали. Очаква се още до края на месеца те да станат 100, а през следващия месец броят им ще продължи да расте. Повече информация за промоционалните предложения на Спиди Нет е достъпна на интернет адрес: http://speedy-net.bg/index.php/pages/packages.

Повече за Спиди Нет

Спиди Нет е водещ оператор, предоставящ телекомуникации, услуги по сигурността и денонощно обслужване на граждани и фирми на територията на София. Компанията работи както с корпоративни клиенти, така и с крайни потребители. Спиди Нет е създаден през 2004 г., като частна компания със 100% българско участие и за кратко време се налага като един от най-бързо развиващите се Интернет доставчици в столицата. В момента Спиди Нет разполага с пълно оптично покритие на територията на София, както и с най-новото поколение оборудване на Cisco Systems, за анализ на съдържанието на трафика – Service Control Engine. Това позволява на компанията да предложи широка гама от висококачествени телекомуникационни услуги и услуги по сигурността, съобразени с конкретните изисквания на клиентите си. Повече информация за предлаганите от Спиди Нет услуги е достъпна на адрес: http://speedy-net.bg/

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria, Konsultirai.me

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.79