Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
02 Февруари 10, 23:12 / Автор: Ай Би Ес България
Комуникации и съвместна работа без границия, Lotusphere Comes to You 2010, 25 Март, Рейнбоу плаза, София
За четвърта поредна година в София ще се проведе конференция под името Lotusphere Comes To You, като локално продължение на най-престижната конференция в областта на решенията за комуникации и съвместна работа - Lotusphere.
За четвърта поредна година в София ще се проведе конференция под името Lotusphere Comes To You, като локално продължение на най-престижната конференция в областта на решенията за комуникации и съвместна работа - Lotusphere.

Lotusphere Comes to You 2010, София ще съберe мениджъри от малки и големи компании, които искат да постигнат по-добри бизнес резултати, Lotus Software клиенти и партньори, както и клиенти на конкурентни платформи, търсещи по-висока възвръщаемост на инвестициите, ИТ лидери, разработчици, системни инженери и архитекти, анализатори, представители на Академичната общност и журналисти, които търсят последните новости в областта на софтуерните решения за продуктивност, съвместна работа и комуникация.

Lotus Knows When, Lotus Knows Where
25 Maрт, Рейнбоу Плаза, София

Участниците ще се запознаят с последните новости от Lotus Software и IBM Websphere Portal. Акценти на събитието ще бъдат личната и организационна продуктивност, бизнес ползите от използването на "Social Software " за организацията, алтернативите при избор на цялостна корпоративна платформа за съвместна работа и съкращаването на разходи за лицензи и поддръжка.

Lotusphere Comes to You 2010 е за всички, които търсят нови начини за постигане на по-добри бизнес резултати с помощта на решенията за работа в екип.

Участието в Lotusphere Comes To You е само с покани. Всеки, получил покана, е необходимо да потвърди участието си възможно по-скоро, защото местата са ограничени.

Тези, които проявяват интерес, имат възможност да заявят покана на адрес: http://www.ibs.bg/lcty.

Организатор на събитието за четвърта поредна година е Ай Би Ес България с помощта и съдействието на IBM.

За Ай Би Ес България:

Ай Би Ес България (http://www.ibs.bg) е водеща българска компания приела предизвикателството чрез иновативност и прогресивни технологии да доставя решения променящи живота и бизнеса. Ай Би Ес България е IBM Premier Business Partner и оторизиран център за обучение на IBM Lotus Software.

За Контакти:Невена Червенакова, Aй Би Ес България

Източник: www.ibs.bg/lcty

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0897