Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
04 Февруари 10, 08:25 / Автор: AIESEC София УНСС
Студенти и компании в търсене на общо бъдеще
През месец март AIESEC България организира отново проекта Business in Practice, с който поставя предизвикателството пред българското образование с въпроса: могат ли българските студенти да отговорят на нуждите на бизнеса?
През месец март AIESEC България организира проекта Business in Practice, с който поставя предизвикателството пред българското образование с въпроса: могат ли българските студенти да отговорят на нуждите на бизнеса?

Проектът се осъществява за пета поредна година, като предишните издания бяха изключително успешни и предизивкаха голям обществен интерес и дискусии в света на бизнеса и в университетските среди. В рамките на проекта, в три последователни дни се срещат и откриват своите допирни точки представители на студентите и на корпоративния свят.

Мениджъри на водещи компании на българския пазар предоставят на студентите за разрешаване реални казуси от своята практика, за да получат гледната точка на младите и потенциални хора, като същевременно придобиват поглед върху релевантността на нашата образователна система. От своя страна, внимателно селектираните студенти участници в проекта, предизвикват себе си в състезание със своите колеги и показват способностите си за справяне с реални бизнес проблеми, като имат възможността да впечатлят присъстващите мениджъри със своите качества и умения и да се докажат като ценен потенциален служител.

През 2010 година проектът Business in Practice ще се проведе във всички градове, в които има локални офиси на AIESEC (София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Благоевград и Свищов), като по този начин студентите от над 15 водещи университета ще имат възможността да кандидатстват и вземат участие.

В София ще се състоят три издания на Business in Practice: от 05.03. до 07.03. е проектът на AIESEC София – УНСС, който се нарича „Бизнесът в действие: Корпоративна социална отговорност”. Следващата седмица – от 12.03. до 14.03. се провежда проектът на AIESEC София – Технически Университет, наречен „Бизнесът в действие – Техническо предизвикателство”. В дните 19.03. - 21.03. е националното издание на Business in Practice на AIESEC България, което ще се проведе в Софийския университет и на него ще присъстват студенти от цялата страна, включително най-добре представилите се участници в проекта от различните градове.

За Контакти:

Тел: +359 2 819 55 92
e-mail:
office@aiesec-unwe.net

Източник:
www.aiesec-unwe.net

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5145