Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
08 Февруари 10, 20:06 / Автор: CIVITAS Global Ketchum
PUBLIC търси истинските фенове на The Doors
Отново куп забавления за истинските меломани и книгомани.
Варна, 08 февруари 2010 година

На 13 февруари, 2010 година от 15 до 17ч. най-големите фенове на The Doors са добре дошли в магазин Public, където да участват в GUITAR HERO турнир и да изсвирят парче на легендарната група!

След надпреварата на сцената на Guitar Hero, от 17ч. всички гости на магазин Public ще могат да научат повече за легендарния Джим Морисън на представянето на книгата „THE DOORS – ОТ ДРУГАТА СТРАНА” от авторите Джери Хопкинс и Дани Шугърман. Книгата разказва историята на идолът Джим Морисън, който „живее извън времето – чрез своята поезия, чрез музиката си, която ни предизвиква и омагьосва.”

Спечелилият Guitar Hero турнира ще получи книгата за награда, а тези, които не успеят да се преборят за първото място, ще могат да си я закупят в магазин Public. При покупката на 2 книги на издателство „Махалото,” ще има трета за подарък. Public предлага богат избор от най-модерните високотехнологични продукти, 15 000 заглавия на книги, игри и лаптопи, 30 000 дискове с музика и филми, както и играчки до безкрай.
За повече информация

Public, Мария Синигерова, m.sinigerova@public.bg

CIVITAS Global Ketchum, Йоанна Проданова, +359 896 69 66 67, y. prodanova@civitasglobal.bg

Вирджиния Рекърдс, www.virginiarecords.com, tel. (02) 983 35 81

Publicworld АД е създадена през 2005 г. от г-н Панос Германос, един от водещите собственици на търговски вериги в Централна и Югоизточна Европа. До момента вече има открити четири магазина Public в Гърция и два в Кипър. Магазините Public са основани като магазини за забавление, които предлагат голямо разнообразие от продукти за забавление за модерните и взискателни потребители. Магазините Public създават и нов навик за пазаруване, както и представят иновативната концепция за „ритейлтейнмънт”.

В модерната обстановка на Public потребителите имат голям избор от най-модерните високотехнологични продукти, музика, филми, игри и играчки, книги и, преди всичко, незабравимо и весело преживяване в приятна атмосфера, чрез многобройните дейности в магазина: презентации на книги, концерти на живо, тестове на най-новите продукти, и в допълнение много услуги като детски кът, кафене, безплатно сърфиране в мрежата, продажба на билети за най-горещите събития, туристически услуги и билети. За тези, които нямат възможност да посетят Public във Варна, магазинът предлага и поръчки по телефона!

Източник: 
Civitas Global

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.9485