Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
09 Февруари 10, 19:41 / Автор: Сватбена агенция "Приказен ден"
Обучението за сватбени агенти може да сбъдне мечатата Ви да бъдете успешен организатор на сватби и семейни тържества
На 27-28.02.2010 в гр. София за трета поредна година сватбена агенция „Приказен ден” съвместно с агенция за подбор на персонал „Аликорн Консулт” ще проведе професионално обучение за сватбени агенти. „Това е най- вълнуващото и позитивно зареждащо обучение на което сме присъствали” коментираха участниците от миналогодишното обучение. 90% от обучените от „Приказен ден” сватбени агенти вече развиват успешен бизнес и се радват на добри успехи със своята дейност.
На 27-28.02.2010 в гр. София за трета поредна година сватбена агенция „Приказен ден” съвместно с агенция за подбор на персонал „Аликорн Консулт” ще проведе професионално обучение за сватбени агенти.

„Това е най- вълнуващото и позитивно зареждащо обучение на което сме присъствали” коментираха участниците от миналогодишното обучение. 90% от обучените от „Приказен ден” сватбени агенти вече развиват успешен бизнес и се радват на добри успехи със своята дейност.

Специално разработената схема на обучението има за задача да развие отлични умения у курсистите в три основни аспекта:

- Как да организират професионално сватби и семейни тържества
- Как да създадат успешен бизнес
- Как да повишат личните си качества и мотивация за успех.
Основната част от лекциите са примери от практиката през последните пет години в България, но тази година Мариела Камбурова ще включи информация и за най- новите сватбени тенденции от родината на сватбените традиции - Англия.

„Искаме третото ни обучение да бъде още по-европейско и за това тази година ще включим подробна информация за най- новите сватбени тенденции. Тази информация ще е супер актуална, тъй като от 19 до 21.02.2010 в Лондон се проведе най-голямото в Англия сватбено шоу, на което ще присъствам. Освен това, тази година сме добавили и специална лекция за стартиране и разработване на бизнес в условията на криза. Считам, че това е една изключително полезните теми за всеки решил да стартира и развива бизнес в условията на криза. Имах възможност да взема участие в няколко бизнес семинара в Лондон и с голямо удоволствие ще споделя най-добрите бизнес съвети, дадени от топ предпиемачи с всички дами, решили смело да тръгнат по пътя на развитието на успешен собствен бизнес” - сподели Мариела Камбурова.

Обучението ще се проведе в София на 27-28.02.2010. 

Повече информация може да намерите в уеб сайта на “Приказен ден” www.prikazenden.com . 

Срокът за записване е до 20.02.2010.

За Контакти:

Телефон за контакти – 00447818182852 Мариела Камбурова или office@prikazenden.com

Източник:
www.prikazenden.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5518