Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
09 Февруари 10, 19:06 / Автор: Бургаско представителство на “Пежо” – “София Франс Ауто”
“Пежо” подарява романтична вечеря на влюбени
Романтична вечеря за двама в Деня на влюбените – “Свети Валентин” подарява бургаското представителство на “Пежо” – “София Франс Ауто” – Бургас. За целта е нужно само да измислите оригинално любовно послание, в което присъства думата “Пежо”.
Романтична вечеря за двама в Деня на влюбените – “Свети Валентин” подарява бургаското представителство на “Пежо” – “София Франс Ауто” – Бургас. За целта е нужно само да измислите оригинално любовно послание, в което присъства думата “Пежо”. “Например – обичам те толкова много, колкото е голям багажникът на “Пежо” 206 седан”, шегуват се в представителството на френската марка. 

Талони за участие ще намерите пред двете любовни кутии на “Пежо”, изработени във формата на сърца, които са разположени пред магазин “Метро” и „Триа Сити Център”, точно до модела “Пежо” 206 седан. Крайният срок, в който трябва да пуснете „любовта си” в кутиите е 11 февруари. На следващия ден чрез жребий ще бъде определено печелившото послание, както и двамата влюбени, които ще грабнат наградата. 

Източник: К. Бончев, Бургаско представителство на “Пежо” – “София Франс Ауто”

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5476