Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
11 Февруари 10, 13:40 / Автор: Списание ENTERPRISE
Първа Бизнес Конференция „За Вашия успех – практически опит от ТОП Мениджъри в България”
Успешни практики ще разискват представители на малкия и среден бизнес и водещи мениджъри на български компании в единствения по рода си форум у нас.
На 28 и 29 Април 2010 г. в хотел „Кемпински Зографски“ ще се осъществи среща между представителите на малкия и среден бизнес в България и мениджъри от водещи компании от различни сектори. Организатори на събитието са списанието за мениджмънт и ERP ENTERPRISE, съвместно със CEED – Център за развитие на предприемачеството, и с подкрепата на Български Форум на Бизнес Лидерите и други.

Целта на форума, който е уникален за България, е да събере представители на малкия и среден бизнес в България (65% от пазара у нас), които да се запознаят с успешните бизнес практики на ТОП компании от различни сектори на Българския бизнес, между които Белла България, Елана Холдинг, Киров АД, Асарел Медет АД, Приста Ойл, Софарма Трейдинг и други.

Във времена на промени и нестабилни икономически условия именно креативността и иновативното мислене, комбинирано с натрупания опит, са факторите, които различават успешните компании, от всички останали. Изхождайки от идеята, че практическият опит е от изключително значение, екипът на списание ENTERPRISE ще предостави поле за комуникация и предаване на ноу-хау, идеи и бизнес контакти на всички участници във форума.

Първият ден на събитието български мениджъри ще разкажат за развитието на компаниите си, фирмената им култура, предизвикателствата и реализираните успешни практики, особено в контекста на световната финансова криза.

Във втория ден форумът ще разшири обхвата си, чрез презентации на двама успешни мениджъри, водещи изцяло български ТОП компании - г-н Филип Ломбаут, Агрополихим и г-н Цветан Алексиев, Сирма Груп.

Комплексната идея на форума „За Вашия успех – практически опит от ТОП Мениджъри в България” включва кръгли маси на различни теми, пространство за стартиране на общи бизнес проекти, обсъждане възможностите на европейските фондове и мн.др.

Организаторите на събитието очакват участие да вземат между 300 и 500 представителя на малкия и среден бизнес у нас.

Форумът ще бъде с платено участие с промоционална такса от 195 лева без ДДС до Март 2010 . Част от нея ще бъде отделена от нас за НАГРАДЕН ФОНД от 10 000 лева за маркетинг бюджет на спечелилата компания конкурса за най-добра идея за развитие на съществуващия бизнес, възникнала по време на форума, като жури ще бъдат самите участници.

За тридесет от най-предприемчивите студенти от Стопанския факултет на Софийският Университет, управляващи собствени фирми, форумът ще бъде напълно безплатен.

Медии ни партньори на събитието са водещи бизнес и национални телевизии, интернет медии, печатни издания и др.

Регистрация и повече информация за форума ще намерите на адрес: www.mysuccess.bg

За контакти:

Надя Гогова – Мениджър Реклама
+ 359 894 426247 + 359 2 983 5889
nadya@enterprise.bg
147 Rakovski str., fl.5
Sofia, 1000

За списание ENTERPRISE:

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B издание за мениджмънт и ERP, с контролирана дистрибуция. Ежемесечно ENTERPRISE гарантирано достига до вниманието на поне 7 500 мениджъри, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Кратко, ясно и точно, първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. „БГ Бизнес успехи – практически идеи от ТОП Мениджъри” е втория бизнес форум организиран от екипа на изданието след изключително успешната Първа международна CRM конференция, която в края на 2009 г. събра водещи CRM специалисти от България и чужбина, управленски консултанти и няколко от най-добрите практици в тази област.

Източник: 
Списание ENTERPRISE

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5621