Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

Вземи в gLOG
12 Февруари 10, 16:58 / Автор: Interimage PR and Special Events Agency
Усещането за абсолютна хармония и щастие е постижимо за всеки чрез ЙОГА
Стилно и балансирано пространство за йога, релакс и здравословно хранене - „Mettasense” отвори врати в столицата.
Вчера, 11 февруари, на столичния бул. България 98, в хармония с наближаващата пролет и в присъствието на много приятели и любители на Йога, отвори врати студио Mettasense. Сред известните лица на събитието бяха Росица Кирилова, Георги Тошев, Жени Александрова, галеристката Деница Атанасова и др.

„Metta е кратка дума с необятно значение. В превод от Пали metta означава приятелство, обич, добронамереност, отзивчивост, разбиране. Овладяването на metta, на безрезервната любов към себе си и всички останали, ни позволява да открием, че усещането за абсолютна хармония и щастие е постижимо за всеки един от нас. Затова и изборът на име на студиото не е случаен”, споделя основателката и собственик на Mettasense г-жа Борислава Йотова. 

Mettasense e достъпно, стилно и балансирано пространство, в което преобладават белият цвят и светлото дърво. Студиото разполага с две просторни зали за йога: Огън и Земя, изцяло оборудвани с пълна линия от йога пособия от екологични материали. На разположение на посетителите са също масажно студио, японска градина, здравословен ресторант, еко бутик с йога аксесоари и облекла, и разбира се, модерни и удобни съблекални.

Студиото ще предлага на клиентите си различни стилове йога, предназначени както за начинаещи, така и за тези, които вече практикуват. Ще бъдат провеждани и специални класове: йога за бременни, за възстановане след бременност, както и йога мама и бебе и йога за деца. Някои от класовете са: Open & Restorative, Ащанга, Виняса флоу, класическа Hatha йога, Rise & Shine и терапевтична йога.

Mettasense ще предлага и различни уелнес терапии: разнообразие от холистични процедури с продукти от най-висок клас.
Екипът на студиото потвърждава цялостния подход на Mettasense. Съставен е от компетентни и доказали се в областта си професионалисти. Инструкторите са с широк спектър от опит и знания за йога традициите и практиката. Те са добре подготвени и отворени да споделят с всеки желаещ древните традиции на йога и нейните универсални приложения за всеки един от нас. Масажистите прилагат нетрадиционни и съвсем нови за България уелнес терапии и процедури за тонизиране, антистрес и отпускане.

Еко бутикът на Mettasense разполага с разнообразие от облекла и аксесоари с висока ефективност и естетичен дизайн на марките: Be present, Zobha, Manduka и Yogitoes. Всички те са изработени от екологични и дружелюбни към Земята материали и могат да бъдат рециклирани. 

Здравословният ресторант Mettasense затваря кръга за постигане на «зелен» стил на живот. Именно затова екипът му е създал философия, основана на комбинация от местни природосъобразни продукти и кулинарно творчество. Здравословната кухня ще включва в себе си подбрани качествени природни продукти, характерни за сезона и запазване на тяхната свежест. 

„Йога ми помогна да почувствам любовта към живота, да живея в момента, да ценя всеки миг, да приемам всичко, което е СЕГА. Радвам, се че чрез Mettasense вече мога да го споделя с хора, които притежават същата нагласа ”, казва г-жа Борислава Йотова.

За повече информация: 

Стела Ерера

stella.erera@interimage.bg , тел: + 359 2 865 05 86

Борислава Йотова

borislava@mettasense.com, тел: + 359 894 39 93 66

Източник:
Interimage PR and Special Events Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.507