Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
14 Февруари 10, 10:40 / Автор: IDC България
IDC’s ENTERPRISE COMMUNICATIONS AND COLLABORATION 2010
Избор и реализация на решения за взаимодействие и комуникация в бизнес среда.
София, 10 февруари 2010

На 25 февруари 2010 г. в Гранд Хотел София IDC България организира събитието Enterprise Communications and Collaboration 2010. Това е първото в България събитие, посветено на действията, които организциите трябва да предприемат, за да посрещнат ефективно нуждите на служителите от взаимодействие и комуникации както в, така и извън организацията. Спонсори на събитието са Microsoft България и други технологични компании.

Взаимодействието и комуникациите винаги са признавани за критичен фактор за бизнеса, а днес в условията на динамична, силно конкурентна и отворена бизнес среда, тяхното целенасочено управление е по-сложно, но и по-ценно от всякога. Ефектът може да се изразява в намаляване на преки разходи, но и в по-добро планиране, иновативни начини на работа, по-висока ангажираност на доставчиците, по-добра използваемост на ресурсите и т.н. Нещо повече, модели на взаимодействие, породили се в процеса на междуличностна комуникация се пренасят в корпоративна среда и променят начина, по който организациите създават стойност.
Отговаряйки на нуждите, ИКТ технологиите предоставят все по-разнообразен набор от средства, които позволяват на хората да работят заедно, да общуват формално и неформално, да обменят идеи, знания и информация, дори да се забавляват, независимо къде се намират.

IDC’s Enterprise Communications and Collaboration 2010 ще предложи информация и дискусия върху актуални теми като:

Проблеми и тенденции в корпоративните комуникации;
Трансформация на бизнеса на базата на взаимодействието и управление на промяната;
Ключови фактори за успешното внедряване на комуникационно решение;
Технологични решения и средства: софтуерни приложения и средства за взаимодействие в реално време, теле-присъствие и видеоконференции, мобилност, конвергенция на технологиите, интегрирани комуникации, глас и видео през мрежата, социални мрежи
Промяната и човешкият фактор
.

Сред лекторите на събитието са: проф. Петко Русков, преподавател в Софийския Университет “Св. Кл. Охридски” - ФМИ, основател и мениджър на програмите “Електронен бизнес и електронно управление” и “Технологично предприемачество и иновации в ИТ”; Димитър Димитров, независим ИТ консултант с опит в комуникационните и видеоконферентни технологии.
Повече детайли за събитието можете да намерите на: http://www.idc-cema.com/events/ecc10bg
За информация относно медийно партньорство или участие, можете да се свържете с Анна Иванова на: aivanova@idc.com; тел./факс: 969 30 56


###

За IDC


IDC е водеща глобална компания за пазарни проучвания, консултантски услуги и събития в областта на информационните технологии, телекомуникациите и потребителската електроника. IDC осигурява надеждни, точни и с голям приложен ефект данни и анализи с цел да помогне на различни организации да вземат най-добрите решения. Над 1000 анализатори в 100 държави по целия свят

предоставят глобална, регионална и локална експертиза за технологии, бизнес възможности и тенденции. От повече от 44 години IDC осигурява на своите клиенти стратегически виждания, помагайки им да постигнат целите си.

IDC покрива територията на Централна и Източна Европа, Близкия изток и Африка посредством координирана мрежа от офиси в 20 държави, в които работят повече от 140 анализатори. Регионални изследователски центрове са базирани в Прага, Москва, Дубай и Истанбул. Клиентите на IDC включват водещи световни ИТ доставчици и организации, държавни институции, както и представители на финансовата общност.
IDC е поделение на IDG, световен лидер в областта на специализираните ИТ медии, проучвания и събития. Допълнителна информация за компанията може да се намери на адрес http://www.idc-cema.com.

Източник:
IDC България

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

9.3477