Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
10 Февруари 10, 14:39 / Автор: ПР Агенция Crossroads Bulgaria
Спиди Нет стартира инициатива за привличане на нови бизнес клиенти
Предложението включва услугата Оптичен интернет до офиса, предлагана от оператора, заедно с безплатен телефонен номер и/или неограничен високоскоростен WiMAX достъп до Интернет, посредством USB модем на Макс Телеком.
Българската телекомуникационна компания Спиди Нет стартира инициатива за привличане на нови бизнес клиенти. Предложението включва услугата Оптичен интернет до офиса, предлагана от оператора, заедно с безплатен телефонен номер и/или неограничен високоскоростен WiMAX достъп до Интернет, посредством USB модем на Макс Телеком. Офертата е насочена към фирми, независими консултанти и екипи, които търсят едновременно надежден достъп до мрежата, съчетан с повече мобилност и възможност да работят където и да се намират.

„Бизнесът става все по-динамичен и ако само преди десетина години предприемачите и техните служители са прекарвали работния ден предимно в офисите си, днес те имат нужда от достъп до фирмената информация, електронната поща и офисния телефон на летището, в ресторанта по време на бизнес среща, в хотела или в конферентния център. Бизнес клиентите търсят повече възможности за мобилен достъп до мрежата и същевременно разчитат той да е надежден и да им гарантира висока скорост. Затова Спиди Нет предлага на предприемачите съвместна оферта, която включва всички необходими компоненти от съвременния мобилен офис: надежден фиксиран Интернет посредством технология за оптика до офиса, телефон, който може да бъде използван от всяка свързана с Интернет точка и мобилен широколентов достъп до националната WiMAX мрежа на Макс Телеком“ - заяви Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет.

При активиране на услугата LAN Интернет за бизнес клиент на тарифа 50 лв., новите потребители заплащат 44 лв. месечно и получават като подарък номер за фиксирана телефонна услуга и съпътстващо устройство (АТА). При активиране на услугата Оптичен интернет за бизнес клиент с гарантирани скорости на тарифа 100 лв. те заплащат 88 лв. месечно и получават два номера за фиксирана телефонна услуга и два броя съпътстващи устройства (АТА). Ако се възползват от услугата Оптичен интернет за бизнес клиент с гарантирани скорости на тарифа 168 лв., пък те получават един номер за фиксирана телефонна услуга и съпътстващо устройство (АТА) с включени 300 безплатни минути към стационарни телефони в целия Европейски съюз, включително и България. Освен това в този случай клиентите получават безплатни разговори в мрежата на Спиди Нет, както и безплатно USB устройство за високоскоростен мобилен WiMAX интернет с неограничен трафик. След изговаряне на безплатните минути, киентът се таксува по тарифите за телефонни разговори на Транс Телеком.

Предложението важи за нови клиенти на Спиди нет, което означава, че те не са използвали услугата Интернет от Спиди Нет, не са сменяли адреса си през последните шест месеца и нямат стари задължения. Повече информация има на адрес: http://speedy-net.bg/index.php/office/104#promo_start 

Повече за Спиди Нет

Спиди Нет е водещ оператор, предоставящ телекомуникации, услуги по сигурността и денонощно обслужване на граждани и фирми на територията на София. Компанията работи както с корпоративни клиенти, така и с крайни потребители. Спиди Нет е създаден през 2004 г., като частна компания със 100% българско участие и за кратко време се налага като един от най-бързо развиващите се Интернет доставчици в столицата. В момента Спиди Нет разполага с пълно оптично покритие на територията на София, както и с най-новото поколение оборудване на Cisco Systems, за анализ на съдържанието на трафика – Service Control Engine. Това позволява на компанията да предложи широка гама от висококачествени телекомуникационни услуги и услуги по сигурността, съобразени с конкретните изисквания на клиентите си. Повече информация за предлаганите от Спиди Нет услуги е достъпна на адрес: http://speedy-net.bg/

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria, Konsultirai.me

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0711