Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
16 Февруари 10, 23:45 / Автор: IBS Bulgaria
Social software и съвместна работа за iPhone и Mac от Lotus
Lotus софтуер за корпоративни социални мрежи, корпоративен чат, криптиран е-мейл и приложения за работа в екип са достъпни за iPhone и Mac.
Lotus софтуер за корпоративни социални мрежи, корпоративен чат, криптиран е-мейл и приложения за работа в екип са достъпни за iPhone и Mac.

Софтуерните решения, вече достъпни и върху Mac компютри, включват Lotus Symphony 3.0, безплатен софтуерен офис пакет за текстообработка, таблици и презентации от IBM. В допълнение, новите предложения за iPhone и Mac включват Lotus Connections и Lotus Sametime, които клиентите могат да използват за изграждането на професионални социални мрежи с възможности за блог, уикита, дейности и микроблогване, както и корпоративен чат (Instant messaging).

Разглеждане на документ от Lotus Quickr на Apple iPhone.
Стремежът на IBM е да разшири софтуерната си поддръжка за нарастващата мрежа от мобилни служители и устройства. Днес IBM доставя най-широкото портфолио от бизнес софтуер за мобилни устройства - решения за e-commerce, емейл, а вече и social software.
По оценка на анализаторите, мобилните устройства ще надвишат броя на личните компютри до 2013, с нарастването на глобалните доставки на мобилни устройства с 46% и достигането на повече от 250 милиона през 2010.

IBM's Lotus Social Software помага на потребителите да споделят и откриват информацията незабавно, възползвайки се от натрупаното знание в групите на една организация.

IBM Sametime осигурява пренос на глас, видео, осъществяване на онлайн срещи, корпоративен чат и сътрудничество в общностите за iPhone и Mac устройства. Софтуерът помага за намаляване на телефонните разходи, спестява пари чрез услуги за уеб конференции и увеличава скоростта на бизнес дейностите.

IBM предлага решения за криптиран мейл и приложения за работа в екип за оптимизиране на начина на работа с Lotus Notes и Domino Software за Mac и iPhone. Разработчиците могат да "освежат" съществуващи Domino бизнес приложения с помощта на най-новата java-базирана технология от Lotus – xPages.

Със Symphony за Mac, IBM разкрива новия Lotus Symphony 3.0 beta productivity software и неговите нови характеристики. Symphony е безплатен софтуер за текстообработка, таблици и презентациии, които поддържат повечето функционалности на Microsoft Office. Новият калкулатор за изчисляване на възвръщаемостта от инвестициите показва колко средства компаниите могат да спестят като преминат от скъпи софтуерни офис пакети към Symphony. Повече от 12 милиона потребители вече са свалили и използват Lotus Symphony.

„Мобилни служители, които могат да се възползват от знанието и средствата в рамките на цялата организация, са в основата на визията на IBM за по-умна планета”, каза Алистър Рени, Генерален мениджър, IBM Lotus Software. „Затова ние доставяме сигурно и надеждно всички форми на сътрудничество за най-популярните устройства за трансформиране на начина, по който хората искат да работят заедно”.

Повече информация за последните новости от Lotus Software, както и за бизнес ползите от използването на "Social Software" за организацията и много други интересни теми ще бъдат представени на конференцията Lotusphere Comes to You 2010 (www.ibs.bg/lcty) на 25 март в Рейнбоу плаза.

За Ай Би Ес България

Ай Би Ес (www.ibs.bg) е водеща българска компания приела предизвикателството чрез иновативност и прогресивни технологии да доставя решения променящи живота и бизнеса.

Съчетаваме услуги в областта на информационните технологии с високо квалифицирани умения и професионализъм, които подпомагат развитието на организациите с оглед постигане на по-висока ефективност, по-добро ниво на обслужване на клиентите и партньорите и по-добра продуктивност.

За да осигурим най-доброто за своите клиенти, ние си партнираме с лидерите. IBS е Premier бизнес партньор на IBM, оторизиран сервиз за IBM продукти, оторизиран център за обучение за IBM софтуер.

За Контакти: IBS Bulgaria

Източник:
www-03.ibm.com/press/us/en/pressrelease/29397.wss

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.1289