Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
18 Февруари 10, 20:15 / Автор: Ogilvy Public Relations
Наско Сираков, Нико Тупарев и Богдан Русев са сред участниците на PokerStars VIP турнира
От днес вече официално са известни всички участници, които ще премерят покер умения във VIP турнира на PokerStars. На 26-ти февруари в Пловдив един срещу друг ще се изправят Елеонора Манчева, Наско Сираков, Орлин Павлов, Нико Тупарев, Иван Христов от “Шоуто на Иван и Андрей”, Стефан Щерев и Богдан Русев.
От днес вече официално са известни всички участници, които ще премерят покер умения във VIP турнира на PokerStars. На 26-ти февруари в Пловдив един срещу друг ще се изправят Елеонора Манчева, Наско Сираков, Орлин Павлов, Нико Тупарев, Иван Христов от “Шоуто на Иван и Андрей”, Стефан Щерев и Богдан Русев. Те ще се състезават срещу най-изявените покер любители сред журналистите и най-добрите онлайн картоиграчи.

За правилата и спортсменската игра през цялото време ще гарантират професионални покер инспектори, а водещ ще е самият Ники Кънчев.

VIP турнирът на PokerStars е първият по рода си в България. Уникалният формат събира на едно място представители на шоубизнеса, медиите и интернет покер играчи. PokerStars спонсорира подобни турнири в цял свят, като миналата година Мат Деймън, Бен Афлек и Чарлз Баркли взеха участие в благотворителен турнир.

Сайтът PokerStars е основан през 2001 г. Посланик е тенис легендата Борис Бекер, който е поредната спортна суперзвезда преориентирала се към покера.

За Контакти:

Емилия Шикова, Ogilvy Public Relations
тел. 02/ 915 89 17/ 0888 600 102
E-mail: Emilia.Shikova@ogilvy.bg

Източник:
Ogilvy Public Relations

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1713