Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
18 Февруари 10, 17:03 / Автор: PR Agency Crossroads България
Първият MobileMonday Sofia за 2010 е посветен на предприемачите в мобилния сектор
Как да създадем успешна компания в сектора на мобилните комуникации? Какви са особеностите на мобилния бизнес в сравнение с останалите технологични сектори? Отговорите на тези въпроси ще потърсим в рамките на първото за тази година издание на форума MobileMonday Sofia, което ще се проведе на 22 февруари 2010 г. в зала Мати, НДК.
Как да създадем успешна компания в сектора на мобилните комуникации? Какви са особеностите на мобилния бизнес в сравнение с останалите технологични сектори? Отговорите на тези въпроси ще потърсим в рамките на първото за тази година издание на форума MobileMonday Sofia, което ще се проведе на 22 февруари 2010 г. в зала Мати, Национален дворец на културата (т.нар. малко НДК – до зала 12). Събитието е под надслов „Mobile Venture Stories: Starting-up a business in the mobile“ и ще събере представители на мобилните оператори, доставчици на мобилни услуги, разработчици на приложения за мобилни телефони, предприемачи, студенти и медии.

„MobileMonday Sofia 2010 ще бъде посветен именно на предприемачите и инвеститорите в мобилната индустрия, на техния път към успешна пазарна реализация и на предизвикателствата, с които се срещат“ - заяви Антон Гаврилов, Директор Бизнес Развитие на Sirma Mobile, който е сред организаторите на форума.

Според мениджъра, събитието ще бъде изключително полезно за стартиращите бизнесмени в мобилния бранш, които ще получат ценни уроци от мениджъри на вече наложили се компании. Лектори на форума тази година ще са Станислав Георгиев, Мениджър Интегрирани телекомуникационни решения в Мобилтел, Виктор Димитров, регионален представител на инвестиционната компания Ориенс България, както и Невен Боянов, съосновател и управител на софтуерната компания Интерлекта. Тримата са представители на съвсем различни типове дружества, а подборът на лекциите има за цел да покаже различните гледни точки за успешен бизнес в мобилния сектор.

За MobileMonday Sofia

MobileMonday Sofia представлява открит форум на българската общност в мобилната индустрия. Организацията е независима и има за цел да популяризира мобилните комуникации и тяхното влияние върху обществото и икономиката. MobileMonday Sofia обединява ИТ и телекомуникационни специалисти, разработчици, предприемачи, инвеститори и студенти с интереси в сферата на мобилните технологии.

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria, Konsultirai.me

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1963