Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
19 Февруари 10, 11:52 / Автор: Interimage PR and Special Events Agency
Пънк & Глем рок парти-ревю в стила на Лондон от 70-те
Модната поредица Beefeater London Dress Code продължава с отворено парти на 25 февруари.
София, 18 февруари 2010

На 25 февруари Beefeater представя епохата на 70-те с Пънк & Глем рок стила в модата и музиката на Лондон. Това е второто събитие от поредицата London Dress Code от 60-те години до днес. 

Пънк & Глем рок колекцията е създадена от талантливите дизайнери от НХА, ръководени от Ива Шатц.

Програмата на Beefeater за развитие на млади български творци предава стила на всяко десетилетие чрез модата и музиката. Основните музикални течения, които диктуват и стила на модата през седемдесетте, са Пънк и Глем рок. Дейвид Боуи, Ти Рекс, Слейд и Гари Глитер са представители на Глем рок течението, а в духа на Пънк творят The Clash, Generation X, Sex Pistols, Vibrators, The Stranglers.

Моделите в колекцията Пънк & Глем рок ще представят и двата стила. Дрехите, вдъхновени от Глем рок, са от метализирани материи, раменете са допълнително подчертани, всичко изглежда космическо и андрогенно. Присъстват символи като светкавица и звезда. Цветовете са ярки и крещящи. Обувките са на платформи, а в грима основна роля има брокатът.

За моделите, повлияни от Пънк, са типични многoто метални ципове, комбинация на черен плат и метал, кожа, разкъсан деним и разбира се - кубинки. 

70’s Пънк & Глем рок ще се случи в Парти център 4 КМ. Началото е обявено за 20:30, входът е свободен, а Beefeater ще ви потопи в атмосферата на партито още на входа с питие комплимент – джин с тоник.

Бунтарството на 70-те ще се представи с модно ревю на специално изработените облекла на фона на музиката от десетилетието, миксирана от DJ Longevil и видео от VJ Scorpion.

Ако 70-те ви вдъхновяват, може да импровизирате на тема Пънк & Глем рок в облеклото, грима и прическата си.

За първото събитие

Swinging 60's ни преведе през Mod - Twiggy - Mini - Youth Revolution, и ни показа как младите български дизайнери виждат себе си в експеримент с времето. Голяма част от моделите бяха разпродадени благотворително, което ще се случи и с новата колекция.

Бележки:
За BE Londonized и London Dress Code

Be Londonized: Kултурна платформа, стремяща се да се пресъздаде на живо вдъхновяващия дух на Лондон чрез иновативни и запомнящи се събития на марката Beefeater

London Dress Code: Програма, част от Be Londonized, за развитие на талантливи български дизайнери. Проектът планира да проследи тенденциите от последните няколко десетилетия, а именно 60те, 70те, 80те, 90те години до днес.

SWINGING 60’s: Първото парти-ревю от проекта се случи в края на октомври 2009 г. със студентите от 3-ти курс в Националната художествена академия с ръководител Ива Шатц, която е и куратор на SWINGING 60’s. Ива Шатц се занимава с професионален анализ и прогнозиране на модни тенденции. Преподава Модни прогнози и Културна история на ХХ век в катедра ‘Мода’ в НХА.

За Beefeater Gin:

Beefeater е No. 1 премиум марка джин с реализирани годишни продажби от близо 22 милиона литра в над 100 страни. Дестилерията на Beefeater се намира в лондонския квартал Кенингтън. За девет години Beefeater Gin печели вече шест пъти престижната награда Greenall trophy за най-добър джин (за 1999, 2002, 2003, 2004, 2007 и 2008 г.)

http://www.beefeatergin.com 

За Beefeater 24

През 2008 г. майстор дестилаторът на Beefeater представи на пазара новия суперпремиум джин – Beefeater 24, който спечели награда за най-добър джин в света за 2009 г.

http://www.beefeater24.com

Източник:
Interimage PR and Special Events Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1132